tiistai 19. joulukuuta 2017

Pyörijä

On se osa, joka on hajonnut autosta. Mies lähti hakemaan sellaista Itiksestä, toivottavasti löytyy niin saa auton korjattua.

Ihme kyllä, nukuin kuin tukki koko yön ja aamullakin, lähetettyäni pienimmän kouluun, sammuin vielä pariksi tunniksi. Ohutneulanäyte on otettu ja lääkäri arveli sen olevan vanhaa verta, mitä kyhmyssä on sisällä. Tuloksissa kestää kymmenisen päivää, sitten tiedän taas enemmän. Nyt on kaula vähän arka, mutta ei siitä pistoskohdasta tullut edes verta. Nätisti otti.

Ehdin lääkärikäynnin jälkeen hoitaa kaikki loput jouluostokset ja käydä juttelemassa entisen työkaverinkin (=työpikkuveli) kanssa Kympissä ja mennä miestä vastaan, joten tulimme yhdessä kotiin. Kävimme kaupassakin ja nyt ei enää puutu paljoakaan jouluruoista.

Tuntuu, että on ehkä migreeni iskemässä. Äsken alkoi särkeä 'silmän takaa' ja pitää keskittyä osumaan oikeisiin kirjaimiin. Jos on virheitä, niin syyttäkää migreeniä. Saatan nimittäin ihan säryttömässäkin kohtauksessa puhua ja kirjoittaa mitä sattuu.

Tänään tuli ulos Richardin seuraavan leffan traileri <3 Jotkut ystävälliset fanit ihmiset ovat jo ehtineet tehdä useammankin kuvakaappauksen noista parin sekunnin pätkistä, mutta en valita :P On tuossa leffassa ihan hyvät naisnäyttelijätkin, mm. maailman kaunein nainen Cate Blanchett <3


Lähdenkin tästä neulomaan..


LISÄYS

Auto on kunnossa!