tiistai 19. joulukuuta 2017

Pyörijä

On se osa, joka on hajonnut autosta. Mies lähti hakemaan sellaista Itiksestä, toivottavasti löytyy niin saa auton korjattua.

Ihme kyllä, nukuin kuin tukki koko yön ja aamullakin, lähetettyäni pienimmän kouluun, sammuin vielä pariksi tunniksi. Ohutneulanäyte on otettu ja lääkäri arveli sen olevan vanhaa verta, mitä kyhmyssä on sisällä. Tuloksissa kestää kymmenisen päivää, sitten tiedän taas enemmän. Nyt on kaula vähän arka, mutta ei siitä pistoskohdasta tullut edes verta. Nätisti otti.

Ehdin lääkärikäynnin jälkeen hoitaa kaikki loput jouluostokset ja käydä juttelemassa entisen työkaverinkin (=työpikkuveli) kanssa Kympissä ja mennä miestä vastaan, joten tulimme yhdessä kotiin. Kävimme kaupassakin ja nyt ei enää puutu paljoakaan jouluruoista.

Tuntuu, että on ehkä migreeni iskemässä. Äsken alkoi särkeä 'silmän takaa' ja pitää keskittyä osumaan oikeisiin kirjaimiin. Jos on virheitä, niin syyttäkää migreeniä. Saatan nimittäin ihan säryttömässäkin kohtauksessa puhua ja kirjoittaa mitä sattuu.

Tänään tuli ulos Richardin seuraavan leffan traileri <3 Jotkut ystävälliset fanit ihmiset ovat jo ehtineet tehdä useammankin kuvakaappauksen noista parin sekunnin pätkistä, mutta en valita :P On tuossa leffassa ihan hyvät naisnäyttelijätkin, mm. maailman kaunein nainen Cate Blanchett <3


Lähdenkin tästä neulomaan..


LISÄYS

Auto on kunnossa!

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti ei äidy migreeniksi tai ainakaan pahaksi <3

  VastaaPoista
 2. No eihän tuossa leffassa ole juuri muita kuin....ai, se oli läppä;DD Vilahti tuo James Corbinko se nyt on, pitkästä aikaa hyvä lat late shöy, jos vaan unohtaa sen jatkuvan yleisön huutamisen, olen viihtynyt usein shöyn seurassa.
  Pyörijä on varmaan jossain virranjakajassa? Sähköön se liittyy ainaki, nimimerkillä yksi mopo nuorena, siinä jokapojan pakolliset harrasteet autojen ja mopojen osalta, m'oon muusikko, mitään autoista tajua.. .
  vanhat veret käyt kuppaurilla valuttamassa ja uutta peliin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, virranjakajassa juuri. Mies vaihtoi koko jutun samalla vaivalla.

   Mä katson joskus harvoin Stephen Colbertia.

   Poista
 3. No onneksi ei ollu mikään fataali vika autossa :) Mutta mistä se veri sinne kyhmyyn on tullu? Eihän semmosia verikyhmyjä nyt itekseen ilmaantuile nuin vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinno mä ajattelen, et kai se on tarvinnut verta kasvaakseen se kyhmy. Mä en ajattele sitä nyt kovin aktiivisesti :)

   Poista
 4. Toivon, uskon ja tiedän ettei kymystä tarvitse olla huolissaan ja olisi pitänyt älytä että se vika oli pyörijässä, tosin uudemmissa autoissa ei taida enää olla sitäkään....

  Jaksamista näille viimeisille päiville ennen joulun vapaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, meidän auto on 20v vanha :P

   Kyhmy on, katsellaan mitä sieltä löytyy.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)