torstai 12. kesäkuuta 2014

Kärsimysviikon loppu

Alan olla kestokykyni äärirajoilla. Ensi viikolla on onneksi enää kolme työpäivää ja sitten seitsemän viikon vapaus!

Olen jo aiemmin mielestäni vinkunut siitä, etten vain yksinkertaisesti pysty tähän yksivuorotyöhön. Se ei sovi minulle. En osaa nukkua, vaan alan odottaa tuntia aiemmin kellon soimista ja stressaan niin, että päässä soi ja särkylääkkeet loppuvat talosta. Sitä ei koskaan tapahdu silloin, kun teen normaalivuoroa menin sitten mihin kellonaikaan tahansa kustannuspaikalle. Ehkä olen tehnyt kaksivuoroa liian kauan.

Tänä aamuna mies soitti, kun olin juuri saanut aamukahvit kitaan työpaikalla (en juo kahveja kotona). Hän kertoi ilouutisen eli esikoinen pääsi yhteishaussa ensimmäiseen vaihtoehtoonsa Käpylän luonnontieteelliseen lukioon. Oikein hyvä :)

Samoin tuli tieto keskimmäisen luokkajaosta ensi vuodelle/yläasteelle ja yhden kaverin äiti jo soitteli luokanvaihdosta. Saa nähdä pääseekö keskimmäisen tämä kaveri samalle luokalle. Olisihan se mukavaa, pojat tuntevat kuitenkin jo tarhasta asti toisensa. Keskimmäinen ei ole aivan niin yksinäinen susi kuin esikoinen oli.

Tänään on ollut Helsinki-päivä, en osallistunut yhtään mitenkään. Tänään on myös äitini 84-vuotissyntymäpäivä :)

Töiden jälkeen kävin kangaskaupassa. Tunnin tutkailun jälkeen löysin oivallisen shortsikankaan ja ostin siihen tilpehööritkin. Huomenna voisin piirtää kaavat ja leikata kankaan ja sitten viikonlopun kuluessa ommella. En olekaan aikoihin tehnyt mitään itselleni.

Kävin myös karkkikaupassa, päänsärky on hyvä syy ostaa salmiakkia.. tosin en tiedä pitääkö huolestua, kun karkkikauppias tervehtii jo kaukaa :P


Eilen 'ostin' Akateemisesta pokkaripassilla ilmaisen kirjan yhdeltä suosikkikirjailijaltani. Yritän hiukan toppuutella itseäni, etten lukisi sitä kertaistumalta.. jatkoa saa taas odottaa, sillä tämä on uuden sarjan ensimmäinen osa.

Olen myös kuunnellut nyt melkolailla tauotta Alt-j-yhtyettä. Täytyy sanoa, että kolahtihan se sittenkin, vaikka ensin luulin etten tykkää. Tässä vielä sanat alempaan piisiin.


Aahhhaaa.. katkeen alla vielä kuva, jonka vuoksi harkitsen vakavasti loppukesälle/alkusyksylle kulttuurimatkailua Londoniumiin..