keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kepeästi keskiviikkona

Käväisin ostamassa uuden uimapuvun kesän rientoihin, siis sellaisien jossa kärsii tepastella ihmisten ilmoilla eli vesipuistossa (Orlandossa). Vanha kärsi Balin terveyslähteiden rautapitoisesta vedestä ja on edelleen hieman ruskettunut. En oikein tiedä, millä sen saisi puhtaaksi ja aionkin pitää sen ns. kakkos-asuna.

Uimapuvun lisäksi löysin puolivahingossa Eccon sandaalit Sokokselta. Juuri sellaiset, joiden perään olen haikaillut useamman vuoden vanhojen samanlaisten kärsittyä pakollisen roskisreissun. Käytinne totaalisen loppuun. Niin loppuun, etten lopulta voinut enää pistää niitä julkisesti jalkaani. Viimeisen kesänsä ne viettivät mökkitossuina ja itkin katkerasti, kun niistä oli luovuttava. Mutta nyt vihdoin sain samanlaiset uudet!! Ihanaa! Kesä voi alkaa!

Ainiin, ostinhan kirjankin. Nyt on kovasti kehuttu amerikkalaista kirjailijaa John Greeneä, joka kirjoittaa nuorille. Ajattelin kokeilla, olen ymmärtänyt että tarinansa eivät ole aivan tavallisia. Muuten olen jo kehittänyt listan kirjoista, jotka on ostettava rapakon tuota puolen matkan aikana. Mies saa kohtauksen...

Loppuun piisi vanhasta tv-sarjasta, josta kovasti tykkäsin.