sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Tadaa

Minä täällä vain. Tänään olen neulonut aran-kuvioneulesukkia. Tulos oli huono, kunnes tajusin ohjeen kokonaa. Nyt alkaa hieman edistyäkin, sillä olen luultavasti purkanut enemmän kuin neulonut tänään.

Perjantaina kävin kaupungissa sillä aikaa, kun pienin oli koulussa. Kävin ensin parturissa ja sieltä jatkoin Taidehalliin Esko Männikön näyttelyyn, joka oli hieno. Tykkäsin kovasti. Se oli tänään viimeistä päivää auki, joten oli viime hetket nähdä se. Sitten menin lankakauppaan... Hain varaamani langat ja löysin Rowanin Tweed-lankaa alekorista, merensinistä, otin kaikki viisi kerää. Saa nähdä, mitä niistä tulee ja koska :) Kävin vielä ostamassa kuluneet mustat farkut ensi lauantain keikkaa varten ja sitten tulin kotiin, jossa pienin jo odottelikin. Perjantai-ilta menikin sitten ihan hauskasti.

Lauantain vietimmekin rattoisasti muuttaen äitiäni takaisin asuntoonsa putkiremontin jälkeen. Onneksi veljeni oli siellä myös, joten saimme mukavasti harhautettua muoria ja hommat hoidettua. Mies ja veljeni veivät kuusi jätesäkillistä muovikasseja roskikseen. Siis ihan äitini varastoimia muovikasseja. Mieheni sanoin: 'Tämä on asunto eikä varasto'. Selvisimme pakollisine ruokailuineen hommasta neljän ja puolen tunnin ajalla, aika hyvä saavutus. Illalla kotona katselin isompien kanssa 'Grand Torino'-leffan, joka on erinomaisen hieno useammankin katselun jälkeen. Clint Eastwoodin esittämä jäyhä äijänkäppänä on ihana.


Että sellaista tänne. Koitan vielä hetken kirjoitella, sitten ripustan viimeiset pyykit ja kasaan eväät ja uimakamat huomista varten. Tappoviikko edessä, ma iltavuoro, ti ja to luento ja keskiviikkona keskimmäisen kipsin poisto. Perjantaina pitäisi varmaan alkaa pohdiskella analyysia tai edes lukaista se kirja ja sitten tuleekin lauantai!!! Lauantai, jota olen odottanut syyskuun alusta :) Ihanaa ihanaa ihanaa :D

Nähdään taas.