maanantai 18. huhtikuuta 2016

Jälkipala

Tuli mieleeni, että ei teistä kukaan olisi kiinnostunut vanhasta Artekin pyöreästä ruokapöydästä (läpimitta 135 cm) ja siihen kuuluvista kahdeksasta tuolista? Nyt saisi halvalla.

Myös jotain muuta huonekalua löytyy. Esim. talonpoikaissohva ja rottinkinen nojatuoli. Pulassa ollaan.

Uupu

Jostain kumman syystä en saanut eilen illalla unta ennen kello yhtä. Stressaan perjantaita ja aloin muistella yöllä, mitä kaikkea pitäisi vielä muistaa ennen perjantaita. Tosin perjantaina on varmaankin minuuttiaikataulu..

Muistin kaikesta huolimatta tänään hoitaa kaiken, mitä pitikin, joten nyt ei oikeastaan ole enää muuta kuin se perjantai. Yllättäen myös isän puolen serkkuja on tulossa ainakin yksi puolisonsa kera. Olen tainnut viimeksi nähdä heitä sisareni pojan ylppärijuhlissa  alle 10 vuotta sitten.

Veljeni kävi työmaalla, puhuimme muistotilaisuudesta yms ja pohdimme vähän kaikkea. Veli oli löytänyt testamentinkin vihdoin, se oli  ollut äidin vanhan kirjoituspöydän salalokerossa yhdessä äidin hautajaisiinsa suunnitteleman listan kanssa. Arvasimme kuitenkin esimerkiksi musiikit ja ruoat oikein. Huh.

Huomenna menen töiden jälkeen hierojalle, jalat kramppaavat koko ajan ja hartiat ovat niin jumissa, että miehellä ei riitä enää käsivoimat. Huomenna olenkin ehkä sitten ihan lötkö :)

Alla vielä kuva Tornin huipulta sekä kalleimmasta drinkistä, jonka olen ikuna nauttinut (mutta kyllä se olikin makoisa).

näkymä Tuomiokirkolle päin

Gin Basil Crush