sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Sunnuntai

Ihana pääsiäinen on huomisen jälkeen ohitse. Voin sanoa suoraan, etten ole tehnyt yhtään mitään. Kaksi ja puoli päivää istunut ja lukenut fanficcejä, syönyt suklaata ja kuunnellut musiikkia. Selkä ja takalisto alkavat vihdoin olla suht kunnossa, hiukan vielä varon kumartuessa.

Voisin tässä vastailla aikani kuluksi Nollavaimon yhteentoista kysymykseen, jotka jossain mielenhäiriössä puolittain lupasin tehdä. Tosin aion napata myös Nunjun kysymykset ja vastata niihinkin, sillä nekin olivat kivat.

Ensin Nolliksen:

1. Ensimmäinen paras kaveri Oli oikeastaan vasta kolmannella luokalla luokallemme tullut uusi tyttö,  ystäväni Jatta, joka on esikoisen toinen kummitäti.

2. Ensimmäinen elokuvakokemus jonka muistan, oli luultavasti Tuhkimo. Kävin katsomassa sen siskoni kanssa, samoin kuin 'Ruohometsän kansan' joka oli niin karmaiseva kokemus etten ole koskaan pystynyt lukemaan kirjaakaan. Siitä en puhu.

3. Ensimmäinen ulkomaanmatka oli kutosen jälkeen kesällä, kun menin äitini ja hänen serkunsa sekä pikkuserkkuni kera pariksi päiväksi Tukholmaan. Se oli kiva matka.

4. Ensimmäinen bändikeikka/konsertti/festarikokemus? Festareilla en ole käynyt ikinä. Eka bändikeikka/konsertti oli Tavastialla KingstonWallia katsomassa silloisen kundikaverin kanssa, joka tunsi jonkun Wallin pojista.  

5. Ensimmäinen ravintolailta Ei ensimmäine mutta sitäkin muistokkaampi oli penkkari-iltaa seuraava itlta, kun ystäväni Jatta ja keskimmäisen pojan kummitäti tulivat heitetyksi ulos Arkadiasta oman pullon vuoksi :) Voi niitä aikoja... (ja vielä Arkusta! Voi herran jestas)

6. Ensimmäinen suudelma josta olenkin jossain kertonut, tapahtui päiväkodin pihalla suloisen Miskan kanssa. Toinen tapahtukin sitten jo hieman vanhempana Englannissa kielikurssilla.. *virn*

7. Ensimmäinen salainen rakkaus taisi olla yläasteella luokkakaveriin, yksi koulun 'pahoista pojista'. Ikävä kyllä hän kuulemma asustaa nykyisin siltojen alla.

8. Ensimmäinen harrastus oli partio, joka on edelleen sydäntä lähellä.

9. Ensimmäinen oma koti on tämä talo, jonka itse rakensimme seurusteluaikana. Tämä on kaikki, mitä talolta tai kodilta olen ikinä halunnut.

10. Ensimmäinen työpaikkani oli A-vakuutuksessa Hietalahdessa, mikrofilmasin auton vakuutuskirjoja. Todella mielenkiintoista hommaa... NOT.  Onneksi pääsin opiskelemaan omaa alaani koeajan loppupuolella.

11. Ensimmäinen lukemani blogi taisi olla ystäväni Laiskan vaimon tai erään toisen henkilön blogi, melkein kymmenen vuotta sitten. Pian sen jälkeen aloitin oman blogin kirjoittamisen ja se on edelleen hengissä. Hiukan harvemmin sinne kirjoitan nykyään, mutta se on olemassa.

Sitten Nunjun kysymyksen, jotka pöllin Nollikselta. En pystynyt jättämään vastaamatta.

1. Paras elokuvasitaatti: Star Wars Jedin paluussa Han Solo sanoo prinsessa Leialle: 'Rakastan sinua' ja Leia vastaa 'Tiedän'.

2. Kosmetiikkatuote, jota kehuisin varauksetta muillekin Sanotaan vaikka Lumenen Eye base-meikkipohja (tjsp) silmämeikkiä varten.

3. Mitä itsekästä tein viimeksi? Pyysin pienintä tuomaan suklaamunan vedoten siihen, että hän sai palkinnoksi sellaisen myös.

4. Viimeksi lukemani kirja A. S. Byattin 'Pieni musta kirja'-novellikokoelma. Pidän Byattin tavasta kertoa tarinoita. Tähän mennessä 'Riivaus' on ollut ylivoimaisesti upein kokemus.

5. Paras käsirasva Tummeli

6. Paras luonteenpiirteeni Varmaankin optimisuus ja spontaanius

7. Mihin puoliskoni ihastui ensimmäisenä minussa Kuulemma silmiin (sellaiset kellanvihreät kissansilmät)

8. Nojatuoli vai sohva, kumpaan lösähdän illalla (jos kumaankaan)? Sohva, jos katson jotain töllöstä.


9. Jatka lausetta 'Kun herään aamulla, näen ensimmäisenä..' Kännykän taustakuvana olevan Fílin <3 hymykuoppineen

10. Missä istut bloggaamassa? ns. kirjastohuoneessa eli esikoisen parven alla olevan työpöydän ääressä

11. Melkein kaikki (kai) haaveilevat lapsena olevansa jonkin toisen nimisiä. Minkä nimen olisit itse valinnut itsellesi? Olin outo lapsi, olen aina pitänyt nimestäni. Ehkä olisin lyhentänyt sen Annaksi, kuten Vihervaaran Annassa, mutta toisaalta se sisältyy jo nimeeni joten..

Loppuun yksi parhaita Chaplinin esityksiä, joita tiedän. Edelleen hurmaava.