keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Arki alkoi

Hellurei taas. Eilen en jaksanut kirjoittaa yhtään mitään, sillä kissa harrasti yöllä riekkumista ja istui puussa, joten yöunet jäivät vähiin edellisyönä. Viime yönä nukuimmekin kaikki oikein hyvin, jopa katti oli hiljaa.

Työpäivä kului eilen silmät ristissä ja kalenteria päivitellen. Kyllä on kokouslihakset tiukilla keväällä..  Sain tehtyä ihan oikeita hommiakin, samoin kuin tänään, kumma kyllä.

Kalenterinmetsästysretkellä
Tänään soitin puoli kahdelta kotiin pienimmälle, että mitä kuuluu ja herätin sen :O Syynä hänelläkin edellisyön kissa-show sekä sen lisäksi keskimmäinen, joka oli pelannut poikien huoneen koneella puoli kahteen asti yöllä. (Sanoin pari valittua sanaa keskimmäiselle tästä.)

Keskimmäinen soitti ja kysyi, voiko tyttöystävä tulla kylään ja sanoin, että tottakai voi. Oli paikalla vielä, kun tulin töistä ja saatoin antaa joulun aikaan neulomani pipon ja lapaset hänelle. Oli kovin tyytyväinen :)

Enemmän farkunsiniset kuin kuvassa näyttää

 Nyt menen kiusaamaan kissaa, jotta se nukkuisi yöllä eikä kukkuisi kuusessa.
Rontti
Sattuneesta syystä pakko laittaa vanha biisi.


P.S. Olin aikonut varata ajan hammastarkastukseen. Nyt yhtä yläposkihammasta särkee ja se on kylmänarka. Kiva, että perikunta sai veronpalautuksia ja että on komea hammaslääkäri :P Pitänee huomenna soitella sinne.