lauantai 28. kesäkuuta 2014

Lomatunnelmia

Olen luullut, että meillä kotona on kaapit täynnä tavaraa. Nyt, tutustuttuani näihin tämän loma-asunnon kaappeihin, olen aivan hiljaa. Tai no, en nyt hiljaa, mutta olen entistä motivoituneempi siivoamaan kotona kaapit. Täällä kaapit ovat nimittäin epätoivoisen täynnä. Mies sanoi jo, että kun minä alan harkita näiden kaappien siivoamista, niin tilanne on paha. Tietenkään en voi alkaa raivaamaan täällä, se ei kuulu vuokrasopimukseen.

Yritin liittää kuvan tähän postiin, mutta se ei edelleenkään onnistu suoraan luurista eikä nyt olen edes läppäriä mukana. Saatte siis odottaa siihen, että kotiudumme.

Eilen ja tänään piti lähteä rannalta sateen vuoksi pois. Tosin sade on mukavan lämmintä +30-asteista vettä. Ei haittaa. Lähirannan juomakojua hoitava setä on joo alkanut tervehtiä meitä iloisesti, hän kun istuu rannalla kaiket päivät seuraamassa ihmisiä. 

Yläkerran naapurin setä toi meille säkillisen perunoita ja porkkanoita sekä omenoita, joku hänen ystävänsä kasvattaa niitä. Hänen vaimonsa on lupautunut kuskaamaan meidät lentokentälle sitten parin viikon päästä, kun lähdemme kotia kohti. 

Katselin jälleen eilen illalla Lontoon taetterilippuja, vielä löytyy paikkoja. Nyt puuttuvat oikeastaan enää lentoliput. Voi, miten toivoisin tämän haaveeni toteutuvan.