lauantai 7. kesäkuuta 2014

Vauhtia riittää

Olimme tänään, minä ja pojat, koko päivän Linnanmäellä. Torstaina fillaroituani kotiin ja niinollen aivan katkipoikki sain itseni melkein kiihdytettyä itkupotkuraivareihin siksi, että esikoinen ei halunnut lähteä minun ja pikkuveljien kanssa Lintsille. Ehdin hetken selvittää hänelle näkemystäni asiasta kunnes mies otti asian hoitaakseen ja hetken päästä ilmoitti esikoisen lähtevän ihan mielellään kanssamme.

Tänä aamuna heräsimme siis melkein-kukonlaulun aikaan ja löysimme itsemme huvipuistosta hieman avaamisajan jälkeen. Aloitimme päivän riennot Vekkulalla ja kahdella vuoristorata-ajelulla ja siten en enää muistakaan, missä järjestyksessä menimme. Joka tapauksessa iltapuolella neljännen kerran vuoristoradasta hypätessäni (vielä liikkuvasta vaunusta.. ai minäkö huono esimerkki?)  kompuroin ja vedin lipat ja nyt on vasen puoli suht kipeä, varsinkin varpaat.

Pienin vähän säikähti ja pidimme kahvitauon, jonka jälkeen aloimme hivuttautua kohti portteja. Loppujen lopuksi olimme kotona yhdeksän aikoihin, kun mies tuli hakemaan meidät metrolta. Popcorneja ja erilaisia arvonnasta voitettuja rojuja sekä karkkia löytyi kasseista.

Ollessani juuri sulkemassa luuriani eräässä vaiheessa olin ilokseni saanut s-postin, jota jo hieman osasin kaivatakin tsekattuani erästä kurssi-ilmoittautumista alkuviikosta. Näyttää pahasti siltä, että minusta(kin) tulee vihdoin kirjastonhoitaja sillä pääsin informaatiotutkimuksen aineopintokokonaisuuden verkkokurssille, joka järjestetään ensi syksyn ja kevään kuluessa. Täytyy sanoa, että olen tosi onnellinen. Toivon vain, että selviän siitä kunnialla.

Nyt lähden petiin oikomaan särkeviä koipiani. Allaoleva video siksi, että muistaisin maanantai-aamuna ostaa Katyn maaliskuiselle keikalle liput :P Hyvää yötä!