torstai 29. marraskuuta 2012

Kadonnut Y

Kuinka vaikeaa on tehdä Sanalla avoin valtakirja? Erään asiakkaan mukaan ainakin hyvin vaikeaa. Varsinkin jos koettaa pienessä hutikassa kirjoittaa, niin voi olla, että Y:kin katoaa koko näppiksestä. Hutikallahan ei ole asian kanssa mitään tekoa.

Kiltti ihminen auttoi loppujen lopuksi kirjoittamalla koko (v***n) asiakirjan, se kun ei ole sieltä kaikkein vaativimmasta päästä asiakirjoja. Oman kokemukseni perusteella.

Olen menossa tänään elokuviin ystäväni Pulpan kera. Varoitin häntä, että lievää kuolausilmiötä saattaa esiintyä silmieni verkkokalvojen välittäessä kuvan Daniel Craigista aivojeni mielihyväkeskukseen. Hän mutisi jotain kumisaappaista, mutten anna sen häiritä. Pahasti. Keskityn Danielin alahuuleen ja korviin, ne ovat niin söpöset. (Eräs toinen ystäväni väitti minulla olevan korvafetissin. En myönnä mitään.)

Olen myös keskustellut englannin kielestä tänään, netissä toki. Yksi parhaita sanoja mielestäni näin fanityttökontekstissa on 'pornstaches'. Kuva kertonee enemmän kuin tuhannet sanat.

Joo, mutta nytpä alan kääriä kamojani kasaan. Vaihdan kohta työpistettä enkä aio jättää tähän todisteita mistään hävyttömyyksistä. Nih.