perjantai 11. maaliskuuta 2016

Se on iltoja pidellyt

Onpa taas viikko vierähtänyt loppupuolelleen.

Tiistaina olin aivan töttöröö, koska esikoinen lähti CERN-reissulleen jo puoli kuusi eli mies vei hänet kentälle. Enhän mä sitten enää nukkunut vaikka petiin meninkin. Otin illalla puolentoista tunnin tirsat ja menin yhdentoista maissa nukkumaan. Hyvin nukutti.

Keskiviikkona pistin pienimmän kouluun suksien kera ja tein aamujumpan Tracyn kanssa. Olen joskus ennenkin maininnut Tracyn käsivarsi- ja hartiajumpan täällä, se on aika tehokas. Sitten menin iltavuoroon ja siinäpä sekin päivä vilahti.

Torstaina.. kävin elokuvissa ystävän kanssa. Japanilainen leffa nimeltä 'Siskokset' oli aika hauska, vaikka ihan tärkeää asiaa ja junpe, että ne naiset söi KOKO ajan.  Oikeesti. Jotain kaurismäkeläistä oli myös kommunikoinnissa pelin äännähdyksin tai katsein, tykkäsin :)

Tänään olin ajatellut mennä jumppaan töiden jälkeen, mutta pienin oli aamulla kovin flunssainen ja jäi kotiin, joten minäkin tulin kotiin jo neljän maissa. Loppujen lopuksi en olisi ehkä jaksanutkaan mennä sinne jumppaan, aika väsy olo itselläkin. Katselin pienimmän kanssa elokuvan 'Rautanaamio', voi muskettisoturit että tykkään leffasta edelleen :)

Työpaikalla on taas jos jonkinlaista kuohuntaa, tällä kertaa uuden organisaatiomuutoksen tiimoilta. Ensi kuun alusta hallinto ja asiakaspalvelu yhdistyvät ns. opetuksen tukipalveluiksi, joten olemme takaisin siinä pisteessä, mistä kolmisen vuotta sitten lähdettiin vanhaa organisaatiota muuttamaan. Matkan varrella taas pomot lisääntyivät ja me eli kirjasto on nyt sitten osa viestintä- ja tietoyksikköä. Saa nähdä mität ästä vielä seuraakaan.

Illan ratoksi mukava kisuvideo.