maanantai 17. maaliskuuta 2014

Lomalainen

Nimittäin sairaslomalainen. Ääni lähti lomalle ja sain vaihtokaupassa silmätulehduksen. Kävin sitten työpaikan naapurissa työterveydessä illistelemässä lääkärille. Sain silmätipat ja kolme päivää lepoa. Ihan hyvä, ehdin ehkä lukea kurssikirjoja ja saan tuon halvatun sukan väännettyä johonkin malliin.

Sukasta sen verran, että olen nyt purkanut tuon tekeleen vissiin kolme kertaa. Eilen sain ensimmäisen mallikerran valmiiksi vain huomatakseni, että olin puolivälissä unohtanut tehdä yhdet palmikonsiirrot. Pentele. Ja siis tuohon sukanvarteen tulee sama mallikerta kahdesti... Kohta osaan sen varmasti unissanikin.

Löysin FBstä hupaisan sivun, jossa voi seurata tk-421:n seikkailuja. Tämä ei luultavasti sano mitään sellaiselle, joka ei pahemmin seuraa Star Wars-fandomia :P  Minulla on kunnia tuntea ja lukea työ-pikkuveljekseni henkilö, joka omistaa käsittääkseni nykyään Suomen suurimman SW-kokoelman, joten...
TK-421 LeijuKattien kyydissä (HoverCat)
 Jalatkin on omituiset. Viikonloppuna vasen koipi, se iskiaskoipi, oli tosi pahana ja tänään sitten oikea pohje kramppaa niin, että ihme kun pääsin lekurista kotiin. Toki vaiva alkoi vasta kotimatkalla.


Ainoa Metallican piisi, jota jaksan kuunnella.

P.S. Ainiinjahei! Se proosa-analyysi lähti eilen iltapäivällä hyvissä ajoin opettajalle, sain jopa venytettyä sen 9 sivuun. JEE.