keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Huuhaa

Ehdin aamulla Hulluttelemaan, lähdin nimittäin sen verran aikaisin töihin. Soitin sitten sieltä keltaisten kassien seasta pienimmälle, että pitäisi ruveta kääriytymään kouluunlähtöä varten, johon lapsi voihki ettei millään jaksa eikä pysty. No.. annoin sitten luvan jäädä kotiin, tiedän itse kuinka kurjaa on koettaa pysyä tikkana räkätaudissa (että kivittäkää vain) ja lähdin takaisin kotiin soiettuani ensin töihin, että menen vahtimaan sairasta mukulaa.

Toisaalta hyvä, että tulin kotiin, sillä itselläkin oli aika hempeä olo koko päivän. Luin ja tarkastin opintoparini tiedonhakutehtävän, mutta jätin vielä kirjoitushomman sikseen, koska oli pakko ottaa päiväunet. Illan ratoksi tilasin vielä saappaat Amazon-virran syövereistä.

Iltaa kohti keskimmäinen alkoi valitella oloaan, taitaa olla kuume nousussa sielläkin. Aamulla näkee kuin käy. Meidän oli tarkoitus mennä huomenna katsomaan herralle vaatteita, mutta saa nyt nähdä.

Esikoinen kävi itsenäisesti ostamassa itselleen takin Hulluilta päiviltä, olin vähän yllättynyt. Ennen niin erakko lapsi on kummasti reipastunut ja itsenäistynyt lukion alettua ja ystäviäkin tuntuu olevan. Paljonhan tuo vielä kotona istuu, mutta ehtiihän sitä. Vasta tulee 16v täyteen marraskuun alussa. Ai niin ja rontti on vielä koulussakin hyvä, tästä ekasta enkunkurssista on tulossa kymppi (arvosanat oli jo laitettu wilmaan, mies kertoi).

Esikoinen naureskeli äsken jutellessani kissan kanssa, ehkä nauku-murteeni oli oudon kuuloista :D

Selkää särkee ja jalat on kipeät, mutta kaipa huomenna raahaudun kustannuspaikalle, mutta nyt taidan lähteä petiin. Nähdään.