sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Kissa kylmällä katolla

Ennen kuin kerron Siriuksen seikkailuista päivitän loppuviikon tapahtumia.

Torstaina tein tavallista lyhyemmän työpäivän (miinuksia ehtii kyllä tekemään koko kevään pois) ja lähdin leffatreffeille ystävän kanssa. Olimme sopineet käyvämme syömässä ennen elokuvaa ja niinpä teimme.

Blini metsäsienisalaatin kera
Pitkästä aikaa söin blinin, niitä ei tule kotona tehtyä vaikka niistä pidänkin. Tätini tapasi tehdä niitä hurjat määrät aikoinaan viettäessäni hiihtolomaviikoani Raumalla heidän nurkissaan. Pääruoaksi söin kana-vuohenjuustosalaattia, vaikka vuohenjuusto ei oikein innosta.
käännä päätä vasemmalle

Elokuva oli A Star is born, koska ystävä on nähnyt kaikki muut versiot ja halusi nähdä tämänkin. Itse en ole ollenkaan varma, olenko nähnyt yhtäkään. Ehkä sen Judy Garlandin, mutta siitä on todella kauan. Emme kumpikaan ole Lady Gagan tai Bradley Cooperin faneja, mutta leffa oli ihan hyvä vaikka aika melodramaattinenhan tarina on.

Perjantaina kävin töissä tunnin kokouksessa ja sen jälkeen lähdin kotiin. Illalla oli kuumeinen olo ja jalat oli todella kipeät. Joskus yhdeksän aikaan soi ovikello ja posti toi minulle Amazonista tilaamani dvd:t, mikä oli todella kiva yllätys.
Mikä yhdistää näitä kahta? No Richard tietysti <3

Lauantaina päätimme mennä miehen kanssa elokuviin katsomaan Maija Poppasen paluun ja onneksi olimme ajoissa lähdössä, sillä kissa naukui jossain.

Tarkemmin katsellessamme ympärillemme huomasin Siriuksen pään näkyvän talon katolla :D Raukka naukui siellä surkeana ja mies kiipesi sitten sen hakemaan sieltä. Katolla ei kuulemma näkynyt kissanjälkiä, joten sen on täytynyt mennä etupuolen suurta mäntyä ylös ja hypätä sieltä katolle, luultavasti oravan perässä. Orava varmaan nauroi partaansa jossain lähistöllä :D

Pääsimme vihdoin miehen kanssa leffaan ja saimme ilmaiset pocornitkin siitä vaivannäöstä, että  siirryimme yhtä penkkiä etemmäs rivillä. Onneksi emme olleet ostaneet mitään karkkeja ja vesipullokin oli mukana kotoa. Elokuva oli todella positiivinen yllätys, pidimme molemmat siitä kovasti.

Illalla katsoin pitkästä aikaa Cowboys and aliens-elokuvan sekä kaksi viimeistä jaksoa North and South-tv-sarjasta neuloessani.
Tässä voi kääntää päätä oikealle jos haluaa

Tänään olen katsonut kuusi jaksoa Berlin Station-tv-sarjasta samalla, kun bujoilin uutta kalenterikirjaani. Olen ehkä vihdoin pääsemässä hajulle bujoilusta ja koska olen kaivannut askartelua, päätin yhdistää nämä asiat keskenään.  Sirius nukkui viereisessä tuolissa.