keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Tyhyä ja taikinaa

Tänään vietin kansallista eksymispäivää koettaen päästä Kuusijärvelle julkislla kulkuneuvoilla. Onneksi olin edelta ovela ja printtasin pysäkkiluettelot ja vaihtokartat jo eilen töissä. Näin varustatutuneena olinkin paikalla jo viisi minuuttia ennen alkua, enkä ollut edes viimeinen. Kahden muun jälkeenitulleen kanssa etsimme sitten kokoustilaa hetken, kunnes tajusimme sen olleen se viereinen rakennus. No, emme silti olleet pahasti myöhässä.

Tyhy-ryhmä (johon kuulun) lisättynä työsuojeluvaltuutetuilla tutustui toisiinsa ja työsuojelupäälliköihin, jotka kertoivat meille kaupungin työsuojelujutuista parin tunnin ajan. Lounaan jälkeen jatkoimme keskenämme ja olikin ihan hauskaa. Alunperin puoli neljään saakka kaavailtu ohjelmamme loppui jo hyvissä ajoin ennen kolmea ja pääsin kotiin erään mukavan ihmisen kyydissä. Minulla on nyt myös noin 300 kpl kulttuuriseteleitä kassissani... mitähän tekisin niillä?

Kauhean kauppareissun jälkeen olin aivan totaalihyytynyt ja vain läähätin koneen ääressä parisen tuntia ja lämmittelin läskejäni, jotka ehtivät tukun kylmähuoneessa ikiroutaan. Väänsin myös pienen itkuvirren teinin vuoksi, mutta ei siitä sen enempää.

Lopuksi hoidin itseni kasaan vääntämällä parikiloisen piparitaikinan, aivan ihanaa. Purin patoumiani myös hakkaamalla neilikat vasaralla puruksi, meillä kun ei ole huhmarta ja hokasin liian myöhään jauhetun neilikan puutteen. Onneksi oli kokonaisia.