keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Tyhyä ja taikinaa

Tänään vietin kansallista eksymispäivää koettaen päästä Kuusijärvelle julkislla kulkuneuvoilla. Onneksi olin edelta ovela ja printtasin pysäkkiluettelot ja vaihtokartat jo eilen töissä. Näin varustatutuneena olinkin paikalla jo viisi minuuttia ennen alkua, enkä ollut edes viimeinen. Kahden muun jälkeenitulleen kanssa etsimme sitten kokoustilaa hetken, kunnes tajusimme sen olleen se viereinen rakennus. No, emme silti olleet pahasti myöhässä.

Tyhy-ryhmä (johon kuulun) lisättynä työsuojeluvaltuutetuilla tutustui toisiinsa ja työsuojelupäälliköihin, jotka kertoivat meille kaupungin työsuojelujutuista parin tunnin ajan. Lounaan jälkeen jatkoimme keskenämme ja olikin ihan hauskaa. Alunperin puoli neljään saakka kaavailtu ohjelmamme loppui jo hyvissä ajoin ennen kolmea ja pääsin kotiin erään mukavan ihmisen kyydissä. Minulla on nyt myös noin 300 kpl kulttuuriseteleitä kassissani... mitähän tekisin niillä?

Kauhean kauppareissun jälkeen olin aivan totaalihyytynyt ja vain läähätin koneen ääressä parisen tuntia ja lämmittelin läskejäni, jotka ehtivät tukun kylmähuoneessa ikiroutaan. Väänsin myös pienen itkuvirren teinin vuoksi, mutta ei siitä sen enempää.

Lopuksi hoidin itseni kasaan vääntämällä parikiloisen piparitaikinan, aivan ihanaa. Purin patoumiani myös hakkaamalla neilikat vasaralla puruksi, meillä kun ei ole huhmarta ja hokasin liian myöhään jauhetun neilikan puutteen. Onneksi oli kokonaisia.


13 kommenttia:

 1. Vau, teet ite piparitaikinan? Älä vaan sano, että teet laatikotkin?

  Jos et keksi niile kulttuuriseteleille käyttöä, niin vippaa roskiksen sijasta mulle, heh. Mulla olis menohaluja, mutta ei ikinä fyffee, niinpä jään aina rannalle ruikuttamaan. Tai no, onhan niitä ihan halpojakin tapahtumia, kuten Korjaamolla kaikenlaista kokeilevaa teatteria, mutta närästää myös se kun ei saa ketään kaveria mukaan viikolla mihkään. Kun mennään "aamulla töihin" - niinku joku tuolla mun blogissakin äsken kertoi ja niinku se olis muka joku syy laistaa lystistä :)

  Koska olen vasta äskettäin löytänyt tämän blogipaljouden (olen järkyttynyt miten hyviä kirjoittajia täällä on) niin olen edelleen vähän pihalla miten kaikki toimii. Saanko kysyä, että löytyykö jostakin erikseen joku sivu, mistä saa lisää tietoa kirjoittajista - niinkus vaikka sinusta? Olisi kiva olla pikkiriikkisen pohjia mitä kautta peilata juttuja vaikkapa suhteessa itseen ja omaan elämään. Kunhan kysyin, ei haittaa jos ei löydy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogilista.fi eli siellä on esittely kirjoittajasta ja blogin sisällöstä (edellyttäen että kirjoittaja on sen laittanut). Jos et ole vielä listalla, sun kannattaa laittaa blogisi sinne että muutkin löytävät sen sitä kautta. Helvetisti blogeja ja lukijoita ompi siellä.

   Poista
  2. En todella tee laatikoita ja tortutkin ostan melko valmiina, piparit on kivoja väännettäviä (taikina on niin hyvää ;) )

   Kyllä mä olen jo tainnut keksiä niille käytön, sori vain :D

   Mä olen koettanut pitää tätä hieman anonyymimpänä blogina, mutta voinen antaa tässä työblogini osoitteen kuitenkin. Vinkkinä sanon, että sieltä käyttäjäprofiilista löytyy myös harrastusblogini ;)

   http://nokisuu.blogspot.fi/

   Poista
  3. Kiitokset info-desk-Pepponelle!

   Puskis, käyn tsekkaamassa tuon sun työblogin & hyvä että et sentään laatikoita laita & yksi juttu vielä: miksi olet laittanut meidän Ilonan kuvan sun profiiliin?
   Hyvää itsenäisyyspäivää :)

   Poista
  4. Kiitos samoin :)

   Se on meidän Sysikki :)

   Poista
 2. Hyvää Itsenäisyyspäivää rakas Puskis! <3
  Onnea piparien leivontaan (oot kyllä varmaan tehnyt ne jo) ja muista hillitä itsesi sen vasaran kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Siirsinkin leipomisen huomiselle, tänään menen elokuviin kahden nuorimman kanssa ja illalla käymme saunassa juhlistamassa saunamme 16-vuotissyntymäpäivää :P

   Poista
 3. Kulttuuriseteleillä pääset mm leffaan ;)

  VastaaPoista
 4. No onhan sekin juhlimisen arvoista, sauna on varmasti mielissään ja kerrohan onnittelut :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin lueskelemassa sun twiittejäsi ja sinähän olet varsin pätevä siitä kielestäsi...tuntuu taipuvan moneen suuntaan..;D

   Poista
  2. Voi hyvänen aika.. mitähän mä olen sinne kirjoittanut. En ole oikeastaan paljoakaan enää Twitterissä, olen ollut jonkin aikaa jo aikeissa poistaa koko tilin.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)