tiistai 4. joulukuuta 2012

Lopettamisen vaikeus

Aloin katsoa viime talvena 'Gilmoren tyttöjä' DVDltä, lainasin kaikki kuusi (tms) kautta ystävältä. Aikoinaan sarja tuli töllöstä, mutten silloin saanut sitä katsottua ja nyt ajattelin, että olihan se ihan kiva ja ehkä jaksaisin katsoa sen. Erehdyin. En jaksa. Mutta en pysty lopettamaan sen katsomista kesken kaiken.

Homma on sama kuin huonossa kirjassa. Se on pakko lukea loppuun, että näkee mitä henkilöille käy. Aikoinaan luin 'Tohtori Zhivagon' melkein loppuun, lopetin tohtorin hautajaisiin. Minulta kesken jääneitä kirjoja on todella harvassa, luen kyllä paskemmankin opuksen vaikka hammasta purren.Ilmeisesti odotan, että se muuttuisi jotenkin paremmaksi seuraavalla sivulla/katsomiskerralla?

Aloin pohtia, mikä kirja olisi jäänyt kesken.. Ensimmäiseksi muistan Sophie Kinsellan Himoshoppaaja-kirjat. Koska en itse ole mitenkään shoppailuun taipuvainen, en yksinkertaisesti jaksanut. Sikäli outoa, että saman kirjailijan 'Twenties girl' oli aika hauska kummitusjuttu.

Asiakirjojen (heh, siis tiedekirjallisuuden) puolelta ei tule mieleen yhtään keskenjäänyttä tapausta. Vaikka minulla onkin edelleen kesken 'Intiaanit- Pohjois-Amerikan alkuperäiskansojen historia' niin lukaisen siitä aina välillä pätkän, joten en ole vielä luovuttanut sen suhteen. Ai laina-aika... vastahan se on kaksi vuotta ollut minulla :P

Niin.. Gilmoret ovat vasta kolmannen kauden puolivälissä. Kuusi kautta yhteensä... Ehkä vaihdan johonkin muuhun tänään.

Loppuun Ismon uusi piisi. Oi Ismo.

Ja yksi hupaisa kuva, johon törmäsin seikkaillessani Tumblrissa.Edit: Kuinka monta kertaa voi kirjoittaa väärin Ismo Alanko...


10 kommenttia:

 1. Niin monta kertaa, että jättää Alanko osuuden kokonaan pois?

  Minulla on ollut kesken Alastalon salissa jo monen monta vuotta. Luovuttanut en ole, koska haluaisin saada sellaisen "Olen lukenut Alastalon salissa" t-paidan. Nimimerk. 60 sivua kolmessa vuodessa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeh, itse asiassa kirjoitin sitä jonnekin ihan muualle :D

   Minulla ja yhdellä ystävällä on tavoitteena lukea jonain vuonna Alastalon sali.. se vuosi ei ole vielä tullut vastaan :P

   Poista
 2. No heippa, nyt vasta ennätin tänne! Ja joudun paha kyllä lähtemään kohta saman tien ;/ Mutta ihanaa, kirjajuttuja, tää tykkää. Täytyyhän mun niihen jotain sanoa, kun on niin rakas aihe:
  Gilmoret jees, mutta max tuo 3 tuotantokautta. Alastalon salia en aio edes aloittaa, sen erinomaisuus on kuulema pelkkä myytti eikä kukaan oikeesti ole lukenut sitä kokonaan :D mutta tsemppiä rouville kuitenkin! Kinsellat on hauskoja ihan kirjoitustyylin takia, loistavia käsväsky-kirjoja, mutta vain alkuperäiskielellä - yritin kerran lukea jotakin niistä suomeksi, oli noloakin nolompi! Mulla noista suurista on jäänyt kesken Rikos ja rangaistus, kun luin sitä englanninkielisnä pokkarina jonka olis löytänyt jostakin roskiksesta Kreikassa sata vuotta sitten; ihan kiva, että siitä puuttui viimeiset noin 30 sivua :) Luin sen kyllä myöhemmin loppuun Suomessa (90 vuotta sitten).

  Palaan tänne huomenna, kiva paikka oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luin R&R:n joskus yläasteella, silloin luin kaikenlaista laidasta laitaan. Muuten sekin olisi voinut jäädä, sillä sen jälkeen en ole koskenut yhteenkään venäläiseen :D

   Tervetuloa takaisin :)

   Poista
 3. ääh, anteeks kirotusvihreet :/

  VastaaPoista
 4. Gilmoren tyttöjä en kyllä ole katsonut mutta Ismo Alanko on todella hyvä, siinä on samanlainen verbalisti kuin Juice Leskinen aikoinaan. Lukemattomia kirjoja minulla ei ole jäänyt kuin yksi (jonka koitan kyllä saada luetuksi tämän hetkisten kiireitteni laannuttua), sitäkään ei ole jäljellä kuin puolitoista lukua. Toivottavasti kirjailija ei pahastu eikä myöskään se henkilö, jolle lupasin lukea sen nopeammin. Rauhaa ja rakkautta sulle Puskis, koitahan jaksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ismolla on todellakin hyvät sanat ja sen ääni saa selkäpiin väreilemään. Oli se mahtava viime joulukuussa livenäkin :)

   Nou hätä, luet kun luet.

   Poista
 5. Dostojevskin Idioottia luin joskus muinoin piiiitkääään ja hartaasti. Muistaakseni sain sen lopulta loppuun, mutta enpä ole sen jälkeen tainnut tarttua Dostojevskiin.

  PS. Kuva on aika :P´´´´(erääseen aiempaan kommenttiini viitaten)
  Tietää tulleensa keski-ikäiseksi, kun keski-ikäiset miehet alkavat oikeasti näyttää hyviltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva oli hauska ja tosiaankin voin yhtyä :) Musta on kiva katsoa leffanteko-kuvia, kun niistä välittyy se hyvä ilmapiiri. Siis useimmiten ainakin.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)