perjantai 8. maaliskuuta 2019

Ilon ja onnen päivä

Ilon ja onnen päivä viittaa Sipilän hallituksen kaatumiseen vihdoin kalkkiviivoilla. meni vain noin neljä vuotta liikaa aikaa siihen, mutta onneksi on pian vaalit :P

Tässäpä kanssasisarille runo, joka tuli vastaan tänään.

Nukkumaan käydessä ajattelen:
Huomenna minä lämmitän saunan,
pidän itseäni hyvänä,
kävelytän, uitan, pesen,
kutsun itseni iltateelle,
puhuttelen ystävällisesti ja ihaillen,
kehun: Sinä pieni urhea nainen,
minä luotan sinuun.

 Eeva Kilpi: Laulu rakkaudesta ja muita runoja 1972

Purentalihashieronta oli oikein hyvä juttu. Hieroja aloitti hartioista, lapaluiden kohdilta ja eteni siitä ylemmäs, hieroi kaulaa, leuan alta ja lopuksi poskien sisäpuolelta purentalihaksetkin sekä pään. Tuntui tosi hyvältä ja tuntuu siis vieläkin. Nyt vain alkaa hiukan tuntua jonkinlainen aristus hierotuissa poskilihaksissa.

Illansuussa kävimme katsomassa  Captain Marvel-elokuvan, se oli jälleen hyvä. Alkuteksteissä oli Marvel-kirjaimet animoitu Stan Leen kuvilla ja koko katsomo antoi aplodit niiden lopussa. Tämä oli miehen ja minun ensikosketus Finnkinon IMAXiin ja täytyy sanoa, ettei se ollut ihan nappisuoritus meistä. Mies sanoi, että eka ja vika kerta, itse arvelen että voisin joskus käydä uudelleen. Tosin haluaisin nähdä tuon uudestaan tavallisena versiona, nyt tuntuu kuin osa olisi jäänyt näkemättä, osin sen IMAXin takia.