keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Iltakahvilla

Kahvin kera istuksin tässä vielä. Jostain syystä myöhäiset iltakahvini herättävät tuttavissa ihmetystä, itse en kärsi mistään sivuvaikutuksista sen suhteen. Päinvastoin kahvi lämmittää ja yleensä nukahdan heti, kun lasken pääni tyynylle.

Töissä oli suorastaan kiirus tänään. Tai sellainen 'yritäpä tehdä jotain, niin täältä lappaa ihmisiä'-päivä. Ainakin aika kului rattoisasti. Sain lopulta tehtyä osan hommasta, jonka luulin saavani valmiiksi asti tänään. No, onneksi huomenna on uusi päivä.

Yritimme leikata kissan kynsiä, mutta se ei onnistunut, sillä kynsisakset ovat vääränlaiset. Lisäksi pelkään leikata katin kynsiä niin, että aloin itkeä pelkästään siitä stressistä, että kissalla on epämukavaa tai satutan sitä. Katti jo pureskeli meitä molempia, sekään ei tykännyt saksista. Pitää käydä ostamassa toisenlaiset sakset ja mies lupasi hoitaa kynsienleikkuun. Huh.

Löysin taas yhden etunimen, josta en tiedä mitä vanhemmilla on päässään liikkunut: Jarianna. Ymmärrän toki, että se muistuttaa Sariannaa mutta oikeasti hei.. ellei sitten kyseessä ole joku neutrinimi. Tosin ne ovat yleensä luontonimiä, kuten Havina, Usva ja Myrsky. 

Taas yksi kyltti, tämä on Ausseista ja napattu kuvaryhmästä. Nähdään taas!