keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Iltakahvilla

Kahvin kera istuksin tässä vielä. Jostain syystä myöhäiset iltakahvini herättävät tuttavissa ihmetystä, itse en kärsi mistään sivuvaikutuksista sen suhteen. Päinvastoin kahvi lämmittää ja yleensä nukahdan heti, kun lasken pääni tyynylle.

Töissä oli suorastaan kiirus tänään. Tai sellainen 'yritäpä tehdä jotain, niin täältä lappaa ihmisiä'-päivä. Ainakin aika kului rattoisasti. Sain lopulta tehtyä osan hommasta, jonka luulin saavani valmiiksi asti tänään. No, onneksi huomenna on uusi päivä.

Yritimme leikata kissan kynsiä, mutta se ei onnistunut, sillä kynsisakset ovat vääränlaiset. Lisäksi pelkään leikata katin kynsiä niin, että aloin itkeä pelkästään siitä stressistä, että kissalla on epämukavaa tai satutan sitä. Katti jo pureskeli meitä molempia, sekään ei tykännyt saksista. Pitää käydä ostamassa toisenlaiset sakset ja mies lupasi hoitaa kynsienleikkuun. Huh.

Löysin taas yhden etunimen, josta en tiedä mitä vanhemmilla on päässään liikkunut: Jarianna. Ymmärrän toki, että se muistuttaa Sariannaa mutta oikeasti hei.. ellei sitten kyseessä ole joku neutrinimi. Tosin ne ovat yleensä luontonimiä, kuten Havina, Usva ja Myrsky. 

Taas yksi kyltti, tämä on Ausseista ja napattu kuvaryhmästä. Nähdään taas!


10 kommenttia:

 1. Minäkin kuulun niihin, joiden yöunta ei kahvit hetkauta. Itse asiassa nytkin alkasi tehdä kahvia mieli.
  Josko tästä vielä visiitti alakertaan ja kupillinen kuumaa mustaa huumetta. :-)
  Me emme ole leikanneet vielä koskaan kissojen kynsiä. Saattaisi olla melkoinen kamppailu jos nyt leikkiin ryhtyisimme. Niitä on tarpeen vaatiessa saksittu eläinlääkärillä, jos ovat olleet nukutettuina esim. hammaskiven poiston yhteydessä.
  Plus sen lisäksi käyttävät raapimispuuta hyvin ahkerasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekään emme aiemmin pahemmin leikanneet kissan kynsiä, koska se kävi enemmän ulkona ja kynnet teroittuivat siellä. Nyt, kun vanhuskatti ei halua mennä ulos tai lähinnä istuksii katselemassa maailman menoa sinne mennessään, niin olisi pakko leikata. Viime keväänä kynnet kasvoivat sisään polkuanturoihin, enne kuin tajusin asian, ja silloin oli 10 päivän antilooppiriemu aamuin illoin :P

   Poista
 2. Kahvia voi juoda milloin vaan, olkoonkin että uusimman tutkimuksen mukaan kahvilla joka on nautittu heti herättyä, ei ole varsinaista vaikutusta koska elimistön tuottama kolesteroli? kompensoi kahvin piristävät vaikutukset. Kukkua, sanon minä. Jos aamulla ei saa kahvia heti ensimmäisenä niin johan sitä nukahtaa rattiin parkkipaikalla ennenkuin on edes lähtenyt mihinkään.

  Iltaisin olen koittanut välttää kahvin juontia (juu ei ole onnistunut) koska se pistää kusettamaan aivan helkkaristi ja mikään ei ole niin raivosuttavaa kuin yöllinen vessassa ramppaaminen.

  Tuosta Jarianna nimestä sen verran että se on näitä nimiä joita annetaan lapsille joista mitä suurimmalla todennäköisyydellä tulee transsuja, tai siis vaihtavat sukupuolta tykkänään.
  Tässäkin tapauksessa Jari jättää about hieman ennen inttiä Jarin pois ja jatkaa elämäänsä Annana ja parhaimmassa tapuksessa Puuna. How convenient!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä henkilö näytti olevan naishenkilö, että ehkä hän on sinut nimensä kanssa, mutta kuinak sattuikaan että juuri eilen luin artikkelins iitä, miten tytöille voidaan hyvin antaa pojannimi, mutta auta armias jos poika on nimeltään Päivi.

   Itse olen opetellut juomaan aamun ensimmäiset kahvit useimmiten vasta työpaikalla, koska muuten tulee kiirus himassa, mutta nyt kylmällä kelillä on pakko saada jotain kuumaa aamuisin koneeseen.

   Poista
  2. Mä kans nykyään juon kahvin vasta töissä ja kun se ei kuulu aamurutiineihin, saatan viikonloppuna huomata, että on jäänyt kokonaan välistä.

   Piti tuota kylttiä kehumani ja ja todeta, että kahvi ei mullakaan kyllä uniin vaikuta. Saatan ottaa heti päiväkahvin jälkeen tirsat - itse asiassa tuntuu, että se lämpö jopa vähän väsyttää.

   Poista
  3. Kyllä mä viikonloppuisin ja iltavuoropäivinä juon kotona :)

   Poista
  4. Mun kämpällä kahvia saa juoda ihan minä viikonpäivänä tahansa. Jopa aamuin ja illoin sekä öisin jos siltä tuntuu, mukaanlukien myös aamut ja ehtoopäivät :P

   Poista
 3. Onhan Pauliina ja Janina. Tosin on tainneet muotoutua vähän perinteisemmillä tavoilla, Paulasta ja ... ööö... jostain. Onkohan olemassa Jarina tai Jariina? Petriina ainakin on.

  Koirankin kynsisaksissa on monia huonoja, mutta kissalla varmaan on vielä tarkempaa. Pitäs olla tosi terävät, ettei kynsi "nyrjähdä" kiinnimenevien saksien väliin tai murskaannu leikkuukohdasta. Pitäs minunki kyllä leikata koirilta kynnet... eihän ne kulu, kun kengät jalassa mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Jarina on tuttu nimi, sekin on vähän hassu.

   Auauau, kynnen murskaantuminen.. :(

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)