tiistai 5. maaliskuuta 2019

Laskiaispulla osa II

Nautin äsken todella hyvän kaupan laskiaispullan, joka suupala oli makoisa. Koska on tiistai ja tiistaikirous iski, olin varma siitä, että olin ottanut sekä hilloversiot että manteli. Kuitenkin kotona kassissa jökötti kaksi mantelipullapakettia.

Tiistaiaamun tunnelmat

Mutta eipä se meitä haitannut, pienimmän kanssa lisäsimme pullaan mansikkahilloa ja kyllä olikin oikein super-laskiaispulla. Kyllä nyt kelpaa :)

Nam <3

Laskiaispullasta

Jotenkin alkoi päässä nykiä tässä iltapäivällä, kun katselin fasen päivityksiä (ja myös keskustelupalstaa).

Useammallakin kaverilla oli tosi ihanan näköisiä laskiaispullia kuvattuna faseen. Oikein kiva. Se, mikä alkoi nyppiä ja vaati tämän postauksen, on se juttu, että mitä varten yhtä lukuunottamatta tekstinä oli jotain tyyliin "Lankesin".

Sama keskustelupalstalla, kun kysytään oeltko syönyt vai etkö ja kuinka monta aiot vielä vetää. Järjestään vastataan, että söin kolme mutta en yhtään enempää kun nytkin on jo huono omatunto ja läskit ja ja.

Niinkun oikeesti.

Jos haluat laskiaispullan, niin koita nyt edes nauttia siitä. Älä koe syyllisyyttä, että taas tuli miljoona kaloria voivoi. Nauti.

Nauti joka haukulla ja keskity siihen pullaan, mille se tuntuu ja maistuu. Keskity niin, ettei tartte syödä kuin se yksi pulla ennen ensi kevättä. Ja jos syöt kolme, niin sitten syöt, nauti niistäkin.

Voi herran pieksut. (Tähän tulisi kirosana nyt.) En kestä.

Tämän kirjoituksen voi sitten lukea aina joka helvetin pakkopullapäivä.

Niija PS en tiedä, syönkö ollenkaan laskiaispullaa. Mahdollisesti tai sitten en, joka tapauksessa syön varmasti jotain muuta ihanaa ja aion nauttia joka ikisestä perkeleen suupalasta! NIH!