tiistai 5. maaliskuuta 2019

Laskiaispullasta

Jotenkin alkoi päässä nykiä tässä iltapäivällä, kun katselin fasen päivityksiä (ja myös keskustelupalstaa).

Useammallakin kaverilla oli tosi ihanan näköisiä laskiaispullia kuvattuna faseen. Oikein kiva. Se, mikä alkoi nyppiä ja vaati tämän postauksen, on se juttu, että mitä varten yhtä lukuunottamatta tekstinä oli jotain tyyliin "Lankesin".

Sama keskustelupalstalla, kun kysytään oeltko syönyt vai etkö ja kuinka monta aiot vielä vetää. Järjestään vastataan, että söin kolme mutta en yhtään enempää kun nytkin on jo huono omatunto ja läskit ja ja.

Niinkun oikeesti.

Jos haluat laskiaispullan, niin koita nyt edes nauttia siitä. Älä koe syyllisyyttä, että taas tuli miljoona kaloria voivoi. Nauti.

Nauti joka haukulla ja keskity siihen pullaan, mille se tuntuu ja maistuu. Keskity niin, ettei tartte syödä kuin se yksi pulla ennen ensi kevättä. Ja jos syöt kolme, niin sitten syöt, nauti niistäkin.

Voi herran pieksut. (Tähän tulisi kirosana nyt.) En kestä.

Tämän kirjoituksen voi sitten lukea aina joka helvetin pakkopullapäivä.

Niija PS en tiedä, syönkö ollenkaan laskiaispullaa. Mahdollisesti tai sitten en, joka tapauksessa syön varmasti jotain muuta ihanaa ja aion nauttia joka ikisestä perkeleen suupalasta! NIH!


14 kommenttia:

 1. Amen!

  Mä söin tänään kun kollega oli tuonut ja nautin. Tottakai. En valita, en ajattele kaoreita. Tässäkin pätee se "tärkeämpää on mitä syö ennen ja jälkeen laskiaista kun just sinä päivänä" tai jotain sinne päin. Nih!

  VastaaPoista
 2. Voi AAAAMEN! Mä saan näppyjä näistä, jotka jotain hyvää syödessään suunnilleen ensimmäisenä ilmoittavat, että nyt on kyllä niin paljon kaloreita jne...
  Siinä kun jokaisella tasan kaksi vaihtoehtoa. Syö tai jätä syömättä.
  Ei ne kalorit siitä vähemmäksi muutu, että sen kailottaa koko maailmalle.

  Kateellisena olen katsellut muiden laskiaispullapäivityksiä, koska olen liian laiska alkaakseni niitä itseäni varten leipomaan. Olikohan viime vuonna, kun leipomosta ostin sellaisen laskiaispullan näköisen pullan, mutta se oli täys floppi.
  Mutta oikeastaan mun tekis just nyt vielä enemmän mieli sellaista oikein isoa ja mehevää perinteistä korvapuustia. Pitääköhän mun sittenkin vielä alkaa leipomishommiin... Tuorehiivaakin ostin jo lauantaina kun ostoksilla käydessäni mietin niitä tuoreita korvapuusteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanelipullat on kyllä niin syntisen hyviä. Voittaa monta hienompaa leivonnaista <3

   Poista
 3. :D Rehellistä tekstiä joka haukku, hyvä!

  VastaaPoista
 4. Joo, sitähän varten laskiaispullat on keksitty, että ihmiset niillä kiusaa ittiään. Not. Mie voin langeta joskus suklaaseen, mutta laskiaispullaan kyllä keskityn asiaankuuluvalla intensiteetillä :) ei oo väliä, onko hilloa vai mantelimassaa vai kumpaakaan, kunhan on oikeaa kermavaahtoa ja paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle käy kumpi vain, en ole koskaan ymmärtänyt et niistä pitäis valita :P

   Poista
 5. Minä olen syönyt jo ainakin neljä ja jokainen niistä on ollut ihan törkeän hyvä, vaikka ovatkin olleet kaupan/kahvilan tuotteita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupan ja kahvilan tuotteet on ihan yhtä hyviä, kuin itse tehdyt. Mutta saahan silläkin syyllistettyä työssäkäyviä äitejä ;)

   Poista
 6. Tässä on asenne kohdillaan; kun syödään herkkuja, niin syödään kans, herkutellen eikä katuen!
  Henk.koht. en ole syönyt yhtään laskiaispullaa :( (pulla ei sovi vatsalleni) - mutta sain ihan älyttömän hyvän korvikkeen koulun vanhempainillassa. En tiedä, miten se leivos oli tehty, mutta maistui pullalta, ja ilman vatsavaivoja! Ei haitannut yhtään, vaikka ei ollutkaan laskiais-, oli silti aivan superherkku pahvikahviin kastettuna. Vaikka ympäristönä olikin koulun vanhempainilta.

  VastaaPoista
 7. niin ja sit vielä syvä ja opettavainen osuu: laskiaisestahan alkaa paastokausi, eli kyllä kuuluu tankata kunnolla pullaa ja kermavaahtoa, siksihän sellainen leivos on keksitty.

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)