maanantai 4. maaliskuuta 2019

Auta Antti

Heti alkuun lätkäisen tuon ihan otsikkoon eli Antti Holman podcastin, joka on hervottoman hauska ja samalla liikuttavan ihana. Olen aivan koukussa Anttiin, joka hörppii kahvia ruokakomerossaan NewYorkissa. Ei voi kuin suositella, kannattaa kokeilla :)

Mitäs muuta.. Viime viikko meni jotakuinkin särkyisissä merkeissä. Lauantaina ei sitten särkenytkään yhtään, oikeastaan koko päivänä, mutta sunnuntaina sitten särki ja huimasi niin, että koko päivä meni ihan vain sohvalla maatessa ja Anttia sekä Richardia kuunnellen. Loppuillasta pystyin jo istumaan ja neulomaan, mutta olo ei ollut hääppöinen. Olin aikonut mennä tänäaamuna uimaan, mutta en sitten uskaltanut, sillä olo on parempi muttei hyvä. Nyt ei sentään huippaa ihan pahasti enää.

Keskimmäinen lähti perjantaina partioretkelle. Siitä keskustelimme isoin kirjaimin torstai-iltana, koska partion jäsenmaksu oli maksamatta. Maksamatta se oli siksi, että kysyessäni häneltä ennen joulua aikooko hän jatkaa partiohommissa, vastaus oli "Emmätiiä" ja jätin siis maksun maksamatta ja sanoin, että ilmoittaa lippikseen, ettei ole enää jäsen. No eihän se mitään ollut ilmoittanut, joten nyt sitten retkimaksu + jäsenmaksu olivat yhteensä satasen ja rapiat ja siksi siis isot kirjaimet. Mies maksoi maksut ja keskimmäinen oli kaksi yötä reippailemassa. Yritän vain siis sanoa sitä, että mielelläni maksan lasten vähät harrastukset, mutta tuo emmätiiä käy välillä hermoille. 

Olimme siis kolmestaan kotona ja niinpä menimme lauantaina Itikseen syömään intialaiseen ja sen jälkeen leffaan katsomaan Lego-elokuva 2:n. Se oli ihan hauska, paljon leffaviittauksia ja ihanat raptorit JurassicWorldista (koska Emmettin ääni on Chris Pratt). Että laatuaikaa vietimme.

Nyt on taas aika tehdä taukojumppa. Kaupunki hankki kaikille työpisteille jumppaohjelmat ja olen nyt verrytellyt niskaa tässä samalla. Asiakkaita ei näytä pahemmin häiritsevän meidän heilumiset :P


14 kommenttia:

 1. Ruvetkaa tekeen silmäjumppaa tai leukojen venytyksiä niin varmasti rupeaa häiritsemään asiakkaita ;-)

  VastaaPoista
 2. No voi! Eihän tuollainen särkyily ja kipuilu ole mistään kotoisin. Toivottavasti on jo parempi ja toivottavasti on todellakin tutkittu kunnolla. Tarkoitan nupin kuvaukset ja neurologin selvitykset.
  Siis oletan nyt muusta tietämättä, että kyse on päästä.
  Tsemppiä ja parempaa oloa. <3 Ja parantavat halit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menen työterveyslääkäriin näyttämään jalkoja parin viikon päästä, en mä mihinkään pääkuvauksiin lähde. Toi on vaan vasemman lavan alla olevan lihaksen jumitus, oletan.

   Poista
  2. No ei tietysti siinä tapauksessa, jos se ei päästä johdu. Mutta jos johtuu, niin hus, hus neurologisiin tutkimuksiin. Ollaan siinä iässä, ettei ihan kaikkee kannata ohittaa olankolautuksella. Just viime viikolla saatettiin hautaan yksi 38- vuotias sukulainen aivoverenvuotoon menehtynyt (aneurysma puhkesi) ja noin kuukausi sitten aivoinfarktiin menehtyi 40- vuotias miehen entinen työntekijä. Päänkipua ja huimausta hänkin oli viikon verran vaimolleen valittanut. Urheilullinen mies, triathlonia harrasti ja elämäntavat kunnossa. Kukaan ei olisi hänen kohdalla tälläistä loppua arvannut.

   Poista
 3. Anttihan on aivan ihana komerossaan, mun suosikki !

  Toivottavasti olo paranee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin heräsin vasta nyt noihin Antin podcasteihin, ne on aivan verrattomia.

   Poista
 4. tuo nuorison 'mmtiiä on aivan legendaarista.
  ihan mikä vain on 'mmätiä kunnes jotain pitäisi myös tapahtua...

  VastaaPoista
 5. Kurja juttu nuo säryt, toivottavasti helpottavat pian!

  Meillä emmätiiä on ollut toistaiseksi helppo nakki, se tarkoittaa aina että ei :) Sellainen, että teini jostain syystä ei kehtaa heti sanoa ei ja kiertelee asiaa emmätiiällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on yksi versio emmätiiä'stä :)

   Kiitos :)

   Poista
 6. Aah, mie retkeilin pummilla partiossa :) kaveri veti ryhmää niin menin siinä sivussa.
  Emmätiiä on meilläkin tuttua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olisin varmaan muuten päästänytkin ilman, mutta meni periaatteelliseksi :D Lisäksi jos jotain sattuu (kuten on sattunut) niin on vakuutus.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)