tiistai 1. tammikuuta 2019

Nyt se alkaa

Kaikki yhtäjalkaa!

Ei vaan tervehdys jälleen. Olen palannut Keski-Maasta ja ihan omista lukukekkereistäni. Joulu joutui ja meni, samoin teki vuodenvaihde.

Tapaninpäivänä esikoinen lähti kämpilleen ja keskimmäisen tyttöystävä tuli meille ja on ollutkin melkein koko ajan. Ihan kivaa on ollut, kun hän on sujahtanut tähän meidän perheeseen niin hyvin mukaan.

Laitoin tuonne yläpalkkiin viime vuonna lukemani kirjat. Saan yhteistulokseksi 74, 75 tai 76 kirjaa riippuen, mistä niitä lasken. Ihan sama. Tänä vuonna asetin tavoitteeksi 80 kirjaa, saa nähdä sitten kuinka onnistun. Olen kyllä aikonut taas lukea enemmän ja surffailla vähemmän. Aion aloittaa vuoden lukuhaasteeni lukemalla vihdoin loppuun Hararin Sapiens-kirjan, joka on ollut kesken hävyttömän kauan. Nyt siitäkään on enää vajaat 100 sivua jäljellä.

Lisäsin myös Pöytälaatikkoon yhden vanhan joulutarinan, kirjoitin sen joskus kauan sitten.

Katselin ensin koko Hobitti-trilogian ja sen perään Tarut, lisäksi olen aloittanut Marvel-maratonin katsomalla ensin Jessica Jones-sarjan ja sen lisäksi kolme ensimmäistä Marvel-elokuvaa. Eilen illalla katselin Moulin Rouge-elokuvan Siriuksen seurana, kun muut menivät ulos rakettihommiin. 

Joitain kuvia tältä joululomalta. Keskimmäinen on treenannut juurileipäänsä ja nyt alkaa jo olla ihan tosi tosi hyvää. Itse olen treenannut lähinnä neulepuikkoja ja nivelet ovat hiukan särkyiset nyt. Kävin sunnuntaina ystävän luona kahvilla ja juttelemassa ja oli oikein kivaa sekin :)

Vehnä-juurileipä siementen kera

Ruis-juurileipä

Viime vuoden viimeiset neulomukset

Keskimmäisen ja tyttiksen tänään tekemät piirakat

Ja aina vain tämä vanha Fingerpori jaksaa naurattaa :D