perjantai 22. kesäkuuta 2018

Jussi

Jussi on taas ja sataa kuin Esterin ahterista ja välillä välähtelee. Onneksi se ei pahemmin liikauta meitä, koska huomenna iltapäivällä nousemme ilmaan kohti kaukaisia rantoja ja esikoinen jää kissavahdiksi. Esikoinen aikoo pitää grillibileet ja onneksi ilmeisesti sateen pitäisi loppu jo ennen niitäkin, mutta ainahan pihvit saa paistettua pannullakin.

Eilen loman alkajaisiksi kävin leffassa ystävieni kanssa. Sitä ennen hain luotto-kosmetologilta naamarasvan ja se olikin metka juttu. Menin putiikkiin sisälle ja siinä eteisessä istui joku vanhempi rouva katsomassa puhelinta. Tarkoitan nyt vanhemmalla noin 80-vuotiasta. Astuin sisään ja hän nosti päätään ja nyökkäsimme toisillemme kohteliaasti ja vasta sen jälkeen tajusin, että se oli Seela Sella :O En kehdannut häiritä häntä enempää, vaikka mieli teki sanoa, että hän on yksi mun Idoleita isolla alkukirjaimella.

Menin sitten siitä Kamppiin ja hirveässä nälässä ostin aivan järkyn määrän salmiakkia ja vielä vähän lisää leffateatterista. Olin hyvissä ajoin ja menin kahvilaan, jossa olimme sopineet tapaavamme. Leffan alussa söin ehkä kolme salmiakkia varastoistani, koska olin kahvilassa vetänyt ison porkkanakakun palasen eikä ollut enää yhtään nälkä :PLeffa oli tosi kiva kevyt veijarikomedia Ocean's 8, jossa miespääosaa esittää Richard. Hänen lisäkseen siinä oli mm. Cate Blanchett (edelleen mun mielestä maailman kaunein nainen), Anne Hathaway, Helena Bonham-Carter ja Sandra Bullock ja Rihanna. Oikein hauska kesäleffa, voin lämpimästi suositella :)