tiistai 19. tammikuuta 2016

Tähtiä

Kävin katsomassa Tähtien sotaa uudelleen ystäväni kanssa ja pidin edelleen siitä. Melkein jopa enemmän kuin ensimmäisellä katselukerralla, jolloin tuntui kuin ihmiset olisivat vain juosseet ympäriinsä jatkuvasti. (Tosin se saattoi johtua myös 3D-tekniikasta, joka minulla tuntuu hiukan sekoittavan, tulee ikäänkuin liikaa tavaraa käsiteltäväksi.)

Enne leffaa oli yksi kiinnostava traileri eli Star Trek (reboot). Karl Bones McCoyna. Oijoi.. juu, en tiedä milloin on ensi-ilta.

Ensi-illoista puheenollen odottelen kovasti (ellen jopa malttamattomasti) Richardin uutta elokuvaa Pilgrimage. *hrm..* Siinä hän esittää ranskalaista aatelismiestä matkalla Roomaan joskus keskiajalla. Neuleryhmässä alkoi heti keskustelu huppukaulurin neulontamahdollisuuksista.

Raymond de Merville

Tyyppejä, ei Raymondia
Leffoista tv-sarjoihin eli pitäisi muistaa katsoa kaikkien muiden lisäksi True detective-sarjan kakkoskausi. Ensimmäinenhän oli aivan huikean hieno ja se tulee Ylen kakkoselta uusintana. Kannattaa ehdottomasti katsoa jo pelkästään upeiden roolitöiden vuoksi.

Mutta se siitä. Nyt sanon hyvää yötä :)