keskiviikko 12. elokuuta 2015

Töiden alku

Eilinen meni muuten mukavasti, mutta työpäivän ja kampaajakäynnin jälkeen podin kotona yhden pahimmista migreenikohtauksista ikinä. En pystynyt muuta kuin makaamaan sohvalla ja pohtimaan pitäisikö oksentaa vaiko eikö. Loppujen lopuksi en oksentanut ja siirryin sänkyyn jo kymmeneltä. Tänä aamuna olo oli vielä aavistuksen halju, mutta parani päivän vanhetessa.

Muuten töiden alku oli aivan mukavaa ja oli kiva nähdä työkavereita tauon jälkeen ja vaihtaa kuulumisia. Tänään olikin jo edessä ensimmäiset ilmoittautumiset ja huomenna jatkuu.

Esikoinen on mennyt fillarilla kouluun eilen ja tänään. Itse ajattelin kokeilla jos huomenna jaksaisin polkaista. Tämän illan pienehkö stressi syntyi, kun miehen kanssa tajusimme Vanhojen tanssien olevan edessä jo puolen vuoden päästä. Mies varasi esikoiselle ajan Frakkipalvelu Nam'iin perjantaille sovitusta varten. Kuulemma jo syyskuussa saattaa olla tiukkaa miestenkin puvuista.

Olen tässä illan ratoksi tilannut jo pari kirjaa sekä erinäisiä neulelankoja netitse. Vielä yhdet huivilangat ajattelin katsastaa ja sitten kellistyn petiin. Nähdään!