maanantai 17. elokuuta 2015

Flowssa ja muussa imussa

Olin eilen varsin tehokkaalla tuulella ja sain tehtyä kaikenlaista myöhempäänlykättyä hommaa, kuten aloitettua vaatehuoneen siivousta, jota jatkoin tänään tultuani töistä hiukan normaalia aikaisemmin.

Olen nyt käynyt läpi erinäisiä epämääräisiä läjiä sun muuta ja lopputuloksena on pari isoa jätesäkillistä vaatteita kierrätykseen ja muutama muovikassillinen ihan roskikseen. Kirjoja lähtee kirjaston kierrätyshyllyyn pari kassillista (ainakin) ja siistejä vaatteita kummipojalle sekä työpaikkasuhteen pojalle eteenpäin. Yksi läjä mm. toppahousuja odottaa lattialla opposition (=isompien poikien) karsintaa ja olkkarissa on pari laatikollista vanhoja kenkiä tsekattavaksi, jos ei ole muuta tekemistä. Lisäksi 'löysin' yhden pahvilaatikollisen vanhoja kankaita sekä pari laatikollista lankoja (ne ovat olleet sen verran korkealle, että ovat säilyneet). Nämä pitäisi vielä katsella lävitse.. pahaksi onneksi aloin viedä lankoja Ravelryn muistikirjaan ylös, jos vaikka löytyisi joku kiva projekti :P

Puhekupla?

Kävin eilen illalla ystävän kera Flow festareilla ja täytyy sanoa, että meille täti-ihmisille se pari-kolme tuntia riitti ihan mainiosti. Florence oli ihana, tanssitti ja laulatti, kun taas Alt-J on parempi studioversiona (ystäävni lainatakseni). Tosin jälemmässä oli sellainenkin vika, että ääni voimistui biisi biisiltä ja loppujen lopuksi oli pakko paeta pois teltasta. Ehdimme siten kuuntelemaan Florencen vika piisin sopivasti. Kotia kohti lähdin klo 23.10 metrolla ja mies tuli noukkimaan metroasemalta, kun pyysin kauniisti.

Illan tummetessa

Florence & the Machine

Alt-J
Tosiaan tänään menin ajoissa töihin ja ensin tapasin yhden ex-kolleegan, sitten kadunkulmassa kehuin erään tumman nuoren naisen kenkiä ja neuvoin hänet työterveyteen ja iltapäivällä moikkasin vielä pikaisesti lähikirjaston tuttua ihmistä, hänkin ex-kolleega siltä ajalta kun olin evakossa vakipaikasta rempan takia 17 v sitten.

Ihan rattoisa päivä, paljon ehtii kun kyllästyy olemaan netissä :)