sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Pikaisesti ennen petiä

Viikonloppu on mennyt taas. Tuntui, että se kului hitaasti vaikka tein kaikenlaisia asioita.

Luin tänään erään tutun linkkaamana tämän uutisen ja olen aika ihmeissäni. Mietin kuka oikeasti haluaisi ostaa tuollaisen ja samalla pohdin, kuinka vaarallinen tuollainen olisi jos puoliso on pahasti mustasukkaista sorttia. Tiedän erään naisen, jonka mies oli hyvin mustasukkainen jopa puhelinmyyjistä. Se ei ollut hauskaa.

Olen myös lukenut erilaisia juorulehtiä Johnny Deppistä, joka on ilmeisesti hyväillyt nuorikkoaan hiukan liian kovakouraisesti ja he ovat nyt eroamassa. Ikävää. Toivottavasti Depp saa jotain 'anger management'ia tuomarin määrämänä.

Juttelin serkkuni kanssa ja tuli taas suru puseroon. Hän on kovasti odottanut iloista perhetapahtumaa, monta vuotta toivonut ja nyt se on alussa, mutta näyttää huonolta. Pienellä on sydämessä jotain vikaa eikä loppuodotus näytä hyvältä. Lokakuun alkuun pitäisi pysyä kuitenkin vielä masussa.

Jokseenkin raskasta ja jatkuu.Kevyesti kampaajalla

Kävin eilen kampaajalla. Olen käynyt hänellä jo vuosia, vaikka pari vuotta jäi välistä kun hän muutti hetkeksi pois, onneksi löysimme kuitenkin toisemme uudestaan.

Eilen istuin väri päässä ja juttelimme kaikenlaista päätyen Euroviisuihin. Saman huoneen toisella puolella oli menossa ripsien kestovärjäys, kun Petri-kampaajani alkoi imitoida Suomen Euroviisuesitystä. Hyvä, ettei ripsiasiakkaan värit menneet ihan hullusti kun nauroimme niin kovasti Petrin esitykselle. Se oli hieno analyysi Sandhan tyylistä :D

On niin mukava, kun olemme Petrin kanssa samalla aaltopituudella. Meistä tuli ystävät varmaan heti ensimmäisellä kerralla, kun astuin hänen liikkeensä ovesta sisälle vuosia sitten. Jotenkin hän on minulle se tyttökaveri, jonka kanssa voin puhua kaikesta.  Se on helpottavaa.

Ja nyt on hieno pää taas kerran :) Kuva Petrin FB-sivulta.

Niin ja miehen leikkaus meni hienosti :)