sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Kevyesti kampaajalla

Kävin eilen kampaajalla. Olen käynyt hänellä jo vuosia, vaikka pari vuotta jäi välistä kun hän muutti hetkeksi pois, onneksi löysimme kuitenkin toisemme uudestaan.

Eilen istuin väri päässä ja juttelimme kaikenlaista päätyen Euroviisuihin. Saman huoneen toisella puolella oli menossa ripsien kestovärjäys, kun Petri-kampaajani alkoi imitoida Suomen Euroviisuesitystä. Hyvä, ettei ripsiasiakkaan värit menneet ihan hullusti kun nauroimme niin kovasti Petrin esitykselle. Se oli hieno analyysi Sandhan tyylistä :D

On niin mukava, kun olemme Petrin kanssa samalla aaltopituudella. Meistä tuli ystävät varmaan heti ensimmäisellä kerralla, kun astuin hänen liikkeensä ovesta sisälle vuosia sitten. Jotenkin hän on minulle se tyttökaveri, jonka kanssa voin puhua kaikesta.  Se on helpottavaa.

Ja nyt on hieno pää taas kerran :) Kuva Petrin FB-sivulta.

Niin ja miehen leikkaus meni hienosti :)


2 kommenttia:

  1. Kiva, että molempien leikkaukset meni hienosti ;-)

    Luottokampaaja on kyllä kullan arvoinen asia. Se on aina hankalaa, kun vaihtaa paikkakuntaa tai jostain muusta syystä joutuu ettimään itelleen uutta. Onneksi ei pitäis olla mitään sellaista näköpiirissä ihan lähiaikoina!

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)