perjantai 21. heinäkuuta 2017

Leffoja ja muuta

Olen tällä viikolla käynyt kolmena peräkkäisenä päivänä keskustassa oltuani ensin loman alkupuolen melko erakoituneena.

Keskiviikkona kävimme pienin, minä ja mies katsomassa Itse ilkimys 3:sen, joka oli  oikein hauska. Minionit vie edelleen pisteet kotiin, mutta oli se muutenkin hupaisa. Kasarihittejä riitti myös, koska pahis oli juuttunut 80-luvulle olkatoppauksineen ja takatukkineen :)

Torstaina kävin kampaajalla aamupäivällä ja kun tulin kotiin puoliltapäivin, ihme kyllä jopa keskimmäinen oli jo noussut ylös. Kampaajalle oli pakko mennä, että sain kuontalon Lontoo-malliin. Eihän sitä kehtaa mennä ulkomaille asti, jos on tukka huonosti.

Illalla kotona katsoin Richardin uusimman leffan Pilgrimagen, joka oli ihan hyvä.. Tom Holland oli erinomainen, tarina oli ennalta-arvattava mutta kuvaus kaunista. Niin että joo. 

Tänään kävin kahden ystäväni kanssa katsomassa BabyDriver-leffan ja voi, että se oli hieno. Olen tykännyt aina Edgar Wrightin leffoista, esmes Cornetto-trilogia on ihan mahtava ja kuten sen ekassa osassa Shaun of the deadissä niin myös tässä oli musiikkia käytetty kerronnan välineenä. Musiikki on päävälineenä tässä, hyvin tärkeä sekä tarinallisesti että koreografian kuljettajana (esim yhdessä ammuskelukohtauksessa). Tykkäsin siis tosi paljon.

Asia, josta en ole tykännyt, on Chester Bennigtonin kuolema. Ihan oikeasti kyllä itku pääsi eilen illalla. On surullista, että ihminen on niin masentunut, ettei näe muuta ulospääsytietä kuin oman käden ja kun ajattelee, että hänelläkin olisi ollut mahdollisuus saada ammattitaitoista apua hinnasta riippumatta. Niin turha kuolema.