torstai 7. maaliskuuta 2019

Pihalla

Olen aika usein pihalla erilaisten asioiden suhteen, mutta onneksi osaan käyttää kuukkelia ja siten selviydyn tällaisista tilanteista suht helposti.

Juuri äsken oli pakko katsoa mikä on matcha latte. Se on tullut sen verran usein vastaan ja ajattelin, että sivistänpä itseäni taas. Kyseessä on siis vihreä juoma, näyttää vähän hernekeitolta ja koska en tiedä miten tuo nimi lausutaan, niin ajattelin ristiä sen matkalatteksi. Mmh. En usko koskaan moista hernekeittojuomaa maistavani, mutta ainakin nyt tiedän mistä on kyse.

Pihalla tuntuu olevan myös eräs asiakkaamme, jota kutsumme lempinimellä Mörkö. Ikävä kyllä Möröllä on neurooseja ja niinpä hän ennen poistumistaan aina kopauttaa tietyn määrän kertoja kengällään kynnykseen, molemmilla jaloilla peräkkäin. On muuten oikeasti aika helvetin tylsää paukutusta. Tämä toistuu kaikilla kynnyksillä, jatkuva pauke kuuluu Mörön reitillä. Hänen on myös kierrettävä talossa sijaitsevat patsaat yms kapineet ja sekös tuottaa hiukan ongelmia, kun yleensä nuo tuppaavat olemaan aika likellä seinää. Nyt Mörön meno on hieman hilliintynyt, kun häntä erikseen joku aina seurasi ja keskusteli tästä hänen kanssaan, sillä taideteokset eivät oikein pitäneet siitä nuohoamisesta.

 Saa nähdä kuinka pihalla olen huomenna. Menen aamun kokouksen jälkeen Kamppiin purentalihashierontaan (!). Jännää.