tiistai 3. tammikuuta 2017

Oodi

Oodi. Voiko olla enemmän harhaanjohtavaa nimeä kirjastolle? No, minut se ainakin taitaa vieraannuttaa lopullisesti Keskustakirjastosta. En ole pitänyt koko projektista ja tämä 'hieno' nimi on lopullinen piste. Kuulin ystävältäni, että henkilökunta ei saanut edes ehdottaa nimiä koko laitokselle. Aika kummallista mielestäni, mutta mikäli olen oikein ymmärtänyt ei uusi johto ole oikein ruohonjuuritason suosiossa.

Olin tänään töissä ensimmäistä päivää tälle vuodelle. Turha varmaan mainita, että ääni lähti ja silmät tuntuivat santapaperilla hiotuilta ennen kotiinpääsemistä. Puhuin lounaalla erään työkaverin kanssa ja totesimme molemmat työpaikan olevan erinomaisen hyvässä kunnossa, jos haluaa sairastua. Tässä odottelenkin, milloin influenssa iskee. Pienin valitteli jo päänsärkyä ja kävi oksentamassakin illan ratoksi. Tällä viikolla ehtisi sairastaakin, ensi viikolla töiden puolesta ei oikein.

Kuva kotiintullessa, ehkä käytän tätä ensi jouluna korttina. Yritin laittaa pari muutakin kuvaa, mutta näköjään blogger haluaa välttämättä kääntää ne sivulleen, joten antaa olla.



Anelma-sukkia varten kävin ostoksilla Tokmannilla. Kivoja värejä löytyi :)  Älkää katsoko taustaa, sillä tiedän, että pöytä pitäisi siivota. Onneksi ette näe koko pöytää.


Esikoinen oli leikellyt kissan pöksyistä pahiten huovuttuneet kohdat pois. Nyt pitäisi vain jotenkin saada jäljelläolevat kammattua auki. Ja tilata kynsienleikkuu-aika.

 Katselin eilen ja tänään tv-sarjan The OA, jossa on mm. Jason Isaacs (suuri suosikkini) ja pidin kovasti. Alkuun sarja vaikutti suht yksinkertaiselta dekkarintapaiselta, sitten siihen tuli mukaan hiukan yliluonnollista ja viimeinen osa oli niin hieno. Itkin loppukohtaukselle, sitä ei usein tapahdu. Kaunista kerrontaa.