tiistai 14. maaliskuuta 2017

Väsy-ahdistus

Olin töissä ja kävin leffassa katsomassa Loganin ystävän kanssa. Elokuva oli ihan ookoo ja tykkään kyllä Wolverinesta (Hugh Jackman ei ole hassumpi), mutta väsähdin aika totaalisesti.

Kotimatkalla metro jäi yli viideksi minuutiksi Kalasatamassa pysähdyksiin eikä tiedotettu mitään. Oletan, että jokin rakennushomma jumitti. Uudestaan odotimme Itäkeskukseen pääsyä. Tässä vaiheessa olin jo aika hiilenä ja soittelin miehelle, meidän oli tarkoitus nähdä kaupassa ja kauppahan menee kiinni klo 9... No ehdin kuitenkin kauppaan ja löysin miehen pienimmän kera hyllyjen välistä. Karkkihyllyllä aloin jo ratketa liitoksista, olin niin väsynyt että aloin melkein itkeä ja eräs nainen katseli vähän pitkään.

Halusin ihan vain kotiin ja rauhaan. Nyt olen hetken (tunnin) saanut istua itsekseni ja alkaa vähän helpottaa. Voisin vaikka mennä nukkumaan nyt.

AINIIN! Olemme tänään olleet miehen kanssa 25 vuotta yhdessä. Herran pieksut. Alla yksi sen vuoden hiteistä Suomessa, oli aika mielenkiintoinen lista piisejä :P