sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Hyppäys

Ajattelin ottaa mallia ystävästäni Laiskasta vaimosta ja julkaista pöytälaatikkoni pölyisiä arkistoja. Lukemaan pääsee tuosta yläpalkista, jos kiinnostaa. Melkoista chick-littiä on luvassa.. Jostain syystä en juuri lue sitä, mutta useimmat tarinani kääntyvät siihen suuntaan ennemmin tai myöhemmin :P

Chick-litistä puheenollen olen koko viikonlopun kuunnellut erästä hyvin kevyttä äänikirjaa, jonka toinen lukija on Richard. Huhhuh.. Voisin sanoa, että onneksi joka toinen luku on naisen lukema, muuten voisi aivot sulaa (tai pitäisi ostaa lisää pikkuhousuja) .

Eilen imuroin kämpän tanssahdellen Fall Out Boyn kanssa ja pesin pyykkiä, myös uimapukukankaat, piirsin kaavat ja katselin Broadchurchin kolmoskautta, joka on todella hyvä. Sirius oli koko päivän ulkona vaanimassa paksua hiirtä, joka asuu kuistimme alla. Näin hiiren aamulla ja jestas se oli paksu.
Tänään leikkasin osan kankaista ja leivoin unelmatortun, lisäksi tein lakritsimanteleita. Mies paistoi pihvit ja sitten olikin taas aika esikoisen lähteä kasarmille.


Loppuun vielä vähän discoa.