tiistai 9. syyskuuta 2014

Suojelu

Nimittäin työsuojelu. Vielä huominen samaa asiaa ja sitten on kuukauden tauko. Onneksi oli kivoja ihmisiä, etten tuntenut itseäni aivan oudoksi piruksi vieraassa helvetissä, kuten isäni olisi sanonut. Ihmisistä ensimmäinen tuttu oli meidän monivuotinen siivoojamme (en koskaan muista näitä hienompia nimityksiä) ja toinen oli eräs (nykyinen) työkaveri Kantsusta, nuori mies joka oli juuri palannut isyyslomalta :)


Päivän kuvahaasteen nimi oli 'Oranssi'. Sattumalta käydessäni Itiksessä bongasin nuo iloiset värit Tallinnanaukiolla.

Kotiinpäästyä laitoin pyykit pyörimään ja kuinka ollakaan menin ripustamaan ne jo kahdeksalta enkä vasta puoliltaöin. Nimittäin pyykkikone oli hajonnut jättäen viimeisen linkouksen tekemättä ja oli paljon märkää pyykkiä. Sillä aikaa kun väänsin vesiä vaatteista mies tutkaili konetta ja sai kuin saikin sen korjattua. Onhan tuo konekin jo vanha, ostettu Kantin avajaisista kun esikoinen oli vastasyntynyt, hyvin on palvellut. No kerran on vaihdettu moottori ja kerran laakerit, kun toimintasavut tulivat ulos, mutta ylipäänsä ihan kelpo kone.

Sellaista piti vielä pikaisesti kommentoida, kun Katen ja Wiljamin raskaus on aika vaikea, että näin jossain kommentin, jossa sanottiin ettei siinä asemassa oleville irtoa säälipisteitä. Kyllä minulta vain irtoaa. Kyllä kuninkaalliseenkin sydämeen sattuu, jos tulee keskenmeno. En vain ymmärrä tuollaista kommentointia. Minusta se on todella ilkeää.

Loppuun hiukan vanhaa kunnon Plattersia.