tiistai 30. syyskuuta 2014

Myrskystä selvittyä

Kohta voin jälleen alkaa odottamaan ensi vuoden syyskuun viimeistä päivää. Tämänkertainen päivä meni kivuttomasti ja niin uskon seuraavankin menevän.

Työpari tarjosi minulle lounaan ja se olikin varsin mukava kokemus. Kävimme naapurikahvilassa ja salaattimme jälkeen jaksoimme syödä vielä palaset kakkua kahvin kera. Mansikka-marenkikakku oli namia :)

Iltapäivällä livistin hyvissäajoin leffaan. Pojat eivät sitten halunneetkaan tulal elokuviin, joten menimme tyttökaverini kanssa kahdestaan, mikä olikin loppujen lopuksi varsin oivallinen ratkaisu. Elokuva oli nimittäin niin surkea, että nauroin katketakseni. Eihän siinä muutakaan voi.. Richard sentään pelasti jotakin ja lopputekstien jälkeen vaihdoimme muutaman sanan erään samanikäisen naisen kanssa, joka kertoi käyneensä Lontoossa kolmesti! katsomassa Cruciblen. (En ole katkera, en.) Joka tapauksessa hänkin oli sitä mieltä, että elokuva oli aika onneton.

Tulin kotiin, join kahvit mutakakun lopun kera ja kohta menen pelastamaan Englantia loppuiltaa Guyn kera. Edes jotain .. silmäniloa.. :P

Kuun viimeisen kuvahaasteen aiheena oli 'mistä olen kotoisin'. Arvatkaa :P

Loppuun päivän piisi, random-otantana Juutuupista.