keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Hyvän päivän ilta

Tänään on ollut hyvä päivä. Tähän päivään on mahtunut suuria tunteita ja pieni iloja, rakkautta ja pettymystä.

Ensiksikin pettymystä siksi, että Saksassa järjestettävä HobbitCon on kaikista mahdollisista viikonlopuista tungettu pääsiäiselle. No en tietysti muutenkaan varmaan sellaiseen tule koskaan pääsemään, mutta pääsiäinen nyt vain on sellainen pyhä, jolloin ollaan kotona syömässä suklaamunia ja mämmiä. Vanhusten kera. Minun käsittääkseni pääsiäinen on koko Euroopassa aika suosittu pyhä, mutta saatan toki olla väärässä.

Toinen asia oli se, että työtoverimme (puolikkaan työntekijämme) kissa oli jouduttu lopettamaan eilen illalla munuaisten petettyä. Kyllä me kaikki olimme kovin liikuttuneita. Pidimme kissalle muistotilaisuuden suklaan ja kukkien kera kertoen elämiemme kissoista. Helpotti.

Työpäivä meni kivuttomasti ja mukavasti rullaten loppuunsa ja tullessani kotiin keskimmäinen ilahdutti sanomalla, että paras kaveri on vihdoin päättänyt haluavansa nähdä Hobitin. Voi tätä ilon ja onnen päivää! Pääsen katsomaan sen nyt viidennen kerran!!

Lisäksi tilasin Amazonvirran kautta pari kirjaa suosikkikirjailijaltani Robin Hobbilta. Pitänee siivoilla hiukan kirjahyllyä.. Kesällä tulee viimeinen osa Charlaine Harrisin Sookie Stackhouse-sarjasta myös. Hmm..

Ja nyt menen nauttimaan Johnsonin poikien seurasta. Nähdään taas.