keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Hyvän päivän ilta

Tänään on ollut hyvä päivä. Tähän päivään on mahtunut suuria tunteita ja pieni iloja, rakkautta ja pettymystä.

Ensiksikin pettymystä siksi, että Saksassa järjestettävä HobbitCon on kaikista mahdollisista viikonlopuista tungettu pääsiäiselle. No en tietysti muutenkaan varmaan sellaiseen tule koskaan pääsemään, mutta pääsiäinen nyt vain on sellainen pyhä, jolloin ollaan kotona syömässä suklaamunia ja mämmiä. Vanhusten kera. Minun käsittääkseni pääsiäinen on koko Euroopassa aika suosittu pyhä, mutta saatan toki olla väärässä.

Toinen asia oli se, että työtoverimme (puolikkaan työntekijämme) kissa oli jouduttu lopettamaan eilen illalla munuaisten petettyä. Kyllä me kaikki olimme kovin liikuttuneita. Pidimme kissalle muistotilaisuuden suklaan ja kukkien kera kertoen elämiemme kissoista. Helpotti.

Työpäivä meni kivuttomasti ja mukavasti rullaten loppuunsa ja tullessani kotiin keskimmäinen ilahdutti sanomalla, että paras kaveri on vihdoin päättänyt haluavansa nähdä Hobitin. Voi tätä ilon ja onnen päivää! Pääsen katsomaan sen nyt viidennen kerran!!

Lisäksi tilasin Amazonvirran kautta pari kirjaa suosikkikirjailijaltani Robin Hobbilta. Pitänee siivoilla hiukan kirjahyllyä.. Kesällä tulee viimeinen osa Charlaine Harrisin Sookie Stackhouse-sarjasta myös. Hmm..

Ja nyt menen nauttimaan Johnsonin poikien seurasta. Nähdään taas.
4 kommenttia:

 1. Onko tuo HobbitCon kuinkakin iso tapahtuma? Minulla kun ei ole hajuakaan näistä jutuista ja eikös Suomessakin ollut tässä joku aika sitten ne jotkut Anime vai Manga vai mitkä Harakiri-festivaalit ne nyt oli? Hienoja kuteita kuitenkin ihmiset olivat väsänneet ja näki että niihin oli käytetty paljon aikaa ja vaivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään osaa sanoa, mutta kolme päivää oli kesto. Ei ehkä ihan samaa mittakaavaa kuin jotkus jenkkien Comiconit. Onhan ne hienoja ne asut, mun yks jenkkiläinen blohgikaveri aina suunnittelee hienot kuteet ja koko porukka on samalla teemalla. Olis aika hauskaa joskus kokeilla.

   Poista
 2. No onko nämä Comiconit just ne japanilaisaiheiset vai perustuuko ne johonkin sarjakuvahahmoihin? Maksaako noihin tapahtumiin osallistuminen kuinka paljon, ajattelin vaan että täytyy olla aika fanaattinen harrastaja jos lähtee toiselle puolelle maapalloa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä voi olla eri aiheisia osa-alueita, riippuu ihan laajuudesta mun käsittääkseni. Usemman satasen joutuu maksamaan, mm. jos haluaa tavata tähtiä tai tulla kuvatuksi niiden kanssa. Juu, täytyy :) Not my kind of thing :P

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)