torstai 14. helmikuuta 2019

Sairastelua ja sen sellaista

Mies oli sairaana koko viime viikon ja jatkoi tällekin viikolle sillä seurauksella, että itse sairastuin sunnutaina ja olen nyt ollut koko viikon pois töistä. Kävin tiistaina työterveydessä hoitajalla sekä labroissa ja eilen lääkärillä, huomenna pitäisi mennä vielä labroihin ja lääkärille heti aamusta.  No, sujuuhan se näinkin.


Nuorimmainen on myös ollut kuumeessa ja kurkkukipuinen, huomenna menee kouluun tekemään pari koetta ennen hiihtolomaa. Ihan itse haluaa käydä tekemässä ne pois, en ole pakottamassa.
Sairastuvassa

Keskimmäinen on onneksi ollut terveenä, sillä vanhojen tanssit sujuvat muakvammin kun ei tarvitse niistää jatkuvasti.  Pääsi äitikin äsken valssiin ja kikapuuhun ja lisäksi tapasimme tyttöystävän vanhemmat ja siskon ja mummin ja... Lisäksi tapasimme keskimmäisen parhaan ystävän vanhempia, pojat ovat olleet kavereita päiväkodista asti.
Kaveri on tuo pitkätukkainen nuorimies tuossa taempana

Tultuamme kotiin Vanhoista oli esikoinen käymässä. Hän tuli hakemaan makuupussia, koska on menossa Lahteen coniin viikonlopuksi. Käytin tilaisuutta hyväksi ja leikkasin lapsen hiukset samalla, on sekin taas hoidettu. Sai tuo ruokaakin, hyvä on opiskelijan käydä vanhemmilla kylässä välillä :)


Wanhat. On ne söpöjä.
Niija Hyvää Ystävänpäivää vaan kaikille :D