lauantai 23. marraskuuta 2013

Lauantai-illan huumaa

Sitä odotellessa ehtii sanoa pari sanaa jälleen joistain asioista. Ja 'se' lienee esimerkiksi Tohtori Who-pätkä, joka ilmiintyy telkkariin tänään klo 21.50 tjsp. Kymmenettä tohtoria voisin katsella kauankin, samoin kahdeksatta.. jaa niin.

Aamusella heräsin anivarhain ennen kymmentä saadakseni liput elokuviin! Niin kuulkaa! Hobitin kakksoosan 'Smaugin autioittaman maan' liput tulivat verkkomyyntiin tänä aamuna klo 10. En todellakaan mennyt telttailemaan Tennispalatsin ulkopuolelle, niin hullu en ole. Nyt menemme perheen neljän vanhimman voimin katsomaan Bilbon ja kääpiöiden seikkailuja heti 11s päivä iltakuuden näytökseen. Tuskin maltan odottaa!

Leffoista puheenollen kävin eilen katsomassa pienimmän kanssa elokuvan 'Turbo', jossa siis rallihaaveileva kotilo onnistuu voittamaan Indianapolisin rata-ajot. Kovin perinteinen tarina, ihan kiva ja muutama hauska vitsi, eniten näin aikuisnäkökulmasta huvittivat musiikkivalinnat. Itsessään ajatus ralli-kotiloista hieman karmii, en haluaisi sellaisia ainakaan omaan pihaani *eww*.

Mitä muuta olen tehnyt tänään? Lukaisin neljä tenttiin tulevaa kirjaa ja selasin viidennen (koska olen sen joskus lukenut suurella tuskalla), purkasin sen onnettoman kaarrokeosuuden kummpipojan villahaalarista ja olen melkein saanut takakappaleen valmiiksi. Aloitin myös neulomaan huivia Frilla-langasta, saa nähdä mitä siitä tulee.

Niin, että nyt ajattelin hetken aikaa ihan vain kirjoitella ja surffailla ja sen sellaista. Huomenna menemme auttamaan äitiäni pakkaamaan keittiötään putkiremontin alta. Hyvää illan jatkoa.

Valitsin allaolevan videopätkän ihan siksi, että Thorinia näyttelevä Richard Armitage (oi) sanoi tuota repliikkiään koko elokuvan intensiivisimmäksi/seksikkäimmäiksi. Tosin hänen äänellään mikä tahansa on seksikästä (ei myönnä kuunnelleensa kaikenmaailman puhelin-yms. mainoksia). Nih.