lauantai 23. marraskuuta 2013

Lauantai-illan huumaa

Sitä odotellessa ehtii sanoa pari sanaa jälleen joistain asioista. Ja 'se' lienee esimerkiksi Tohtori Who-pätkä, joka ilmiintyy telkkariin tänään klo 21.50 tjsp. Kymmenettä tohtoria voisin katsella kauankin, samoin kahdeksatta.. jaa niin.

Aamusella heräsin anivarhain ennen kymmentä saadakseni liput elokuviin! Niin kuulkaa! Hobitin kakksoosan 'Smaugin autioittaman maan' liput tulivat verkkomyyntiin tänä aamuna klo 10. En todellakaan mennyt telttailemaan Tennispalatsin ulkopuolelle, niin hullu en ole. Nyt menemme perheen neljän vanhimman voimin katsomaan Bilbon ja kääpiöiden seikkailuja heti 11s päivä iltakuuden näytökseen. Tuskin maltan odottaa!

Leffoista puheenollen kävin eilen katsomassa pienimmän kanssa elokuvan 'Turbo', jossa siis rallihaaveileva kotilo onnistuu voittamaan Indianapolisin rata-ajot. Kovin perinteinen tarina, ihan kiva ja muutama hauska vitsi, eniten näin aikuisnäkökulmasta huvittivat musiikkivalinnat. Itsessään ajatus ralli-kotiloista hieman karmii, en haluaisi sellaisia ainakaan omaan pihaani *eww*.

Mitä muuta olen tehnyt tänään? Lukaisin neljä tenttiin tulevaa kirjaa ja selasin viidennen (koska olen sen joskus lukenut suurella tuskalla), purkasin sen onnettoman kaarrokeosuuden kummpipojan villahaalarista ja olen melkein saanut takakappaleen valmiiksi. Aloitin myös neulomaan huivia Frilla-langasta, saa nähdä mitä siitä tulee.

Niin, että nyt ajattelin hetken aikaa ihan vain kirjoitella ja surffailla ja sen sellaista. Huomenna menemme auttamaan äitiäni pakkaamaan keittiötään putkiremontin alta. Hyvää illan jatkoa.

Valitsin allaolevan videopätkän ihan siksi, että Thorinia näyttelevä Richard Armitage (oi) sanoi tuota repliikkiään koko elokuvan intensiivisimmäksi/seksikkäimmäiksi. Tosin hänen äänellään mikä tahansa on seksikästä (ei myönnä kuunnelleensa kaikenmaailman puhelin-yms. mainoksia). Nih.
7 kommenttia:

 1. Frilla-lanka on kuuleman mukaan erittäin vanhaa ja sisältää näin ollen voimia joita ei koskaan saisi vapauttaa. Kehotankin sinua äärimmäisiin varotoimenpiteisiin tuon langan kanssa koska sillä on aikoinaan kudottu mm. ensimmäisen verovirkailijan (nyk. heidän kantaäiti) villapaita joka on nykyisten pentagrammin hinkkaajien himoituin reliikki. Mistäkö tiedän? Koko saaga on kirjoitettu vuoden 1912 ja salassa pidettyyn veroehdotukseen ja tämä veroehdotushan tuli tunnetuksi erityisestä julmuudestaan.

  Muuten oletollut erittäin ahkera tyttö ja siitä hyvästä saat iiiiison pusun ja paljon halauksia.

  Ps. Mä olen muten varma että olet onnistunut ymppäämään tuon repliikin puhelimesi soittoääneksi ja sen takia poskesi punehtuvat vastatessasi luuriin. Repliikki kun aiheuttaa kemiallisfysiologisia kosteustilojen muutoksia tietyissä kehon osissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos pusuista ja halauksista. Frilla-lanka saattaa hyvinkin olla jostain tuollaisesta helvetinmoisesta systeemistä kehitetty.

   Itse asiassa mulla on tekstariäänenä itse yhdestä videosta erittelemäni RAn ääninäyte, mutta ei juuri tuo :D Tällainen: http://nokisuu-lalaland.tumblr.com/post/65136296943/nokisuu-okay-i-made-a-notification-sound-of

   Poista
  2. Ärrh!! Mä en pääse tosta linkistä mihinkään eikä auta vaikka kopioin sen ja haen kuukkelilla :(

   Poista
  3. Kummallista. Koita jättää numeroiden jälkeinen pätkä pois?

   Poista
  4. Niija laita se suoraan osoiteriville.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)