tiistai 5. elokuuta 2014

Lomailua

Tervehdys täältä hyttysentappokisojen alkuosioista! Tähän asti on mennyt suht hyvin enkä ole vielä pahemmin taantunut teini-ikäiseksikään äitini kera. Poikien kanssa on ollut hiukan sanavaihtoa välillä, mm. kun olen muistuttanut teinejä veljeni jättämästä työlistasta. Toki pojat nahistelevat keskenään, mutta pyrin parhaani mukaan pysyttelemään sivussa, pakkohan heidän on oppia omat taistelunsa käymään joskus. Toisaalta on ollut myös kiva huomata, kuinka hyvin he tulevat toimeen keskenään ja isommat auttavat pienintä.

Telkkariakaan en juuri ehdi katsoa, sillä tämänhetkinen toimenkuvani on lähinnä 'live-in kodinhoitaja' ja melkein kaikki aikani menee ruoanlaittoon, tiskaamiseen yms. Kaikki liikenevät vapaahetkeni luen. Olen saanut muutaman pari vuotta lukua odotellutta teinifantasiaa luettua vihdoinkin ja lisäksi luin Millerin näytelmän 'The Crucible', jota menen Lontooseen kolmen viikon päästä katsomaan.

Vieraitakin on käynyt. Viime viikon tiistaina eräs ihana ihminen, johon olen tutustunut keskustelupalstalla, tuli käymään kahden tyttärensä kera ja lapset pelasivat keskenään ja me juttelimme. Oli oikein hauskaa. Perjantaina (pikku)serkkuni, joka asuu Jyväskylässä, tuli koko päiväksi vierailulle ja kävi äitini ja kahden nuoremman pojan kanssa kaupoilla, viihdytti poikia ja meitä ja oli oikeasti tosi kivaa. Olen joskus lapsena ollut hänen lapsuudenkodissaan Kuhmossa joitain viikkoja kylässä ja on mukava huomata, että edelleen tulemme hyvin toimeen vaikka välissä on ollut joitain vuosikymmeniä, ettemme ole tavanneet.

Nyt taidan lähteä nukkumaan. Yritin tässä samalla katsoa 'Patriot'-elokuvaa (oi Jason!), mutta huomaan mainoskatkojen ärsyttävän ihan liikaa. Sitä paitsi voin katsoa leffan kotona dvdltä häiriöttä :P

Ai niin, lupaan ottaa kuvan tämän kesän kammotuksesta sisustusvinkistä ja laittaa sen jakoon sitten kotiuduttuamme. *krhm*