tiistai 24. toukokuuta 2016

Hätäapu

Sain eilen postista ilmoituksen kirjatun kirjeen saapumisesta. Ihmettelin vähän, koska en ole juuri nyt tilannut mitään. Kävimme illalla kotimatkalla hakemassa sen ja siellä oli ihana yllätys eräältä irlantilaiselta Richard-faniemolta!

Hän on se, joka askartelee taskualttareita ja oli ajatellut yllättää minut, kun luki twitteristä suru-uutiset ja vaihdettuamme joitain s-posteja. Hän teki tällaisen rasiaan, jonka jokin aika sitten lähetin hänelle ihan muuten vain :)

IIH! Lisäksi sain suklaata ja kortin :)

Vihaiset tiput ja muita juttuja

Angry birdit oli oikein hauska leffa, voin suositella lämpimästi. Erityisesti pidin elokuvan muusikista, vanhoja diskokappaleita oli hauska kuunnella. Juoni oli hyvä eikä elokuvassa ollut ns. hiljaisia hetkiä lainkaan. Hyvin kesti, voisi kestää toisenkin katsomisen.

Mies pääsee jo torstaina veitsen alle, tyräys osa 2 hoituu paikallispuudutuksessa. Pääsen saattelemaan hänet kotiin sitten iltapäivällä (eli lisää miinustunteja rapisee..). Kerrankin nopeaa toimintaa julkiselta. Tai olihan se minunkin leikkaukseni suht nopealla aikataululla.

Unohdin kertoa siitä, että keskimmäisen harjoitusvaellus oli mennyt hyvin. Käsipuoli pappi oli kuulemma ollut kova eksymään, mikä huvitti toisessä ryhmässä ollutta keskimmäistä. Iltanuotiolla papit olivat heittäneet huonoja vitsejä irtokädestä :D Ilmeisesti ihan hyviä tyyppejä, kai niille uskaltaa lapsen jättää viikoksi hoitoon villiin luontoon.

Kohta lähden polkemaan takaisin kotiinpäin. Aamulla meni 50 minuuttia 14,1 km:n matkaan, nautin auringosta ja mäettömästä reitistä.  Nyt testaan, löydänkö samaa reittiä takaisin vai tuleeko taas joku metka kierros :)

Ei puutu jännitystä elämästä!