keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Keskellä viikkoa

Vihdoinkin on keskiviikko, tiistai olikin pitkä kuin nälkävuosi vaikkei pahemmin ryppyillytkään.

Maanantai meni ja saimme postitse nuorimmaiselle kutsun Allergiasairaalaan jo kuun lopussa, tosi nopeasti tulikin paperi. Keskimmäisen tyttöystävä tuli yökylään, koska kummallakaan lukiolaisella ei ollut kokeita enää tiistaina. Olivat sitten aikansa kuluksi aamulla imuroineet yläkerran ja tyhjentäneet tiskikoneen. Siihen on syynsä, miksi pidän tyttöystävästä ;)

Eilen tosiaan olin ensin töissä ja sen jälkeen pilateksessa, jonka jälkeen menin vielä tunniksi scifi-kirjallisuuspiiriin. Aiheena oli nimittäin Ursula K. LeGuin ja Philip K. Dick, joista varsinkin ensinmainittu on suosikkikirjailijoitani.

Tänään olikin huono olo jo valmiiksi ja olo vain paheni. En ole varma, onko se 'vain' flunssaa (pienin on todella tukkoinen) vai altistuksesta johtuvaa. Jouduin nimittäin eilen ennen pilatesta ottamaan avaavan lääkkeen, sillä salilla on jotakin. Lähdin töistä aikaisemmin, sillä epäilin lämmön taas sahaavan edestakaisin ja olinkin kotona jo puoli kolmelta.

Saimme keväällä italialaiselta kirjeystävältäni postipaketin, jossa oli mm. paccheri-pastaa ja nyt vihdoin tein niistä sapuskaa.  Sen lisäksi olen jo jonkin aikaa himoinnut punajuuri-aurajuustovuokaa, joten tein sitäkin. Ja sitten tyhjensin leivontakaappia.

Paccheri-pastaa jauhelihatäytteellä ja mozzarellaraasteella

Punajuuri-aurajuustovuoka

Kaurakeksi

Syksyn värejä