keskiviikko 31. elokuuta 2016

321

Aika kiva tasaluku, jos lopettaisin fillaroinnin nyt. Nimittäin tuo otsikon luku on kilometrimäärä, jonka olen ajellut tänä kesänä enimmäkseen töihin. Oma ennätykseni jo nyt. Hiukan olen ajatellut, että voisin ensi kesäksi hankkia sellaisen takarenkaan viereen laitettavan 'repun', niin ei tulisi niin tuskallisen hiki selkään ajaessa.

Arabianranta tänäaamuna

On ollut kiirettä sekä töissä että kotona. Lisäksi olen iltaisin niin töttöröö, että hyvä kun edes silmät liikkuu päässä.

Töissä olen raivannut poistokirjoja eli irrottanut kansia ja heittänyt kirjaosiot Suloon atk-luokassa. Eilen ruuvailin hyllyjä siten, että vuosia sitten siirretty cd-kokoelma saatiin vihdoin oikein hyllyihin, kun tähän asti se on majaillut sekä pöydillä että sekalaisilla hyllyillä jossain sielläpäin. Tänään siirsin ikivanhat tietosanakirjat uuteen paikkaan ja raivasin pöytäpintaa. Täytyy sanoa, että nyt alkaa olla aika tyhjää :)

Viime lauantaina meillä vietettiin jo 19nnen kerran Elojuhlia ja oli tosi kivaa. Sääkin suosi ja istuimme iltaa ulkona aina kello 2:n asti aamulla. Olemme syöneet grilliruokaa koko alkuviikon, mukavasti sain eväätkin koko viikoksi. Maistelimme myös nyhtökauraa, se oli varsin mielenkiintoista eli kyllähän sitäkin syö.

Vieraamme toivat kaksi samanlaista kukkakimppua
Tiistaina olimme viettämässä laatuaikaa ala-asteen vanhempainillassa ja tänään sitten yläasteen vastaavassa tilaisuudessa osin uuden popsin takia. Meillä se ei juuri vaikuta ala-asteen tapahtumiin, sillä siellä on jo vuosia opetettu osa taito- ja taideaineista ns. kurssimuotoisesti. Yläasteella se saattaa tuoda lisää kotitehtäviä 'Ilmiöviikkojen' aikana. (Jos tuo nyt oli se termi..)

Huomenna aloitan uuden Pilateksen. Nyt on pakko lähteä nukkumaan, silmät menee väkisin kiinni. Loppuun aika kiva Vantaan video uuden Popsin tuomista uusista tuulista. Hiukan muistui omat kouluajat mieleen eikä välttämättä niin kovin ruusuisina muistoina.