perjantai 16. joulukuuta 2016

Virkistetty

Tänään olimme työporukan kanssa virkistymässä Hotelli Presidentissä. Voin sanoa, etten olekaan ihan äkkiä ollut niin pahoja altistus-oireita aiheuttavassa tilassa, kuin se kokoushuone. Onneksi altistunut työ-ystävä oli myös paikalla ja kiduimme yhdessä. Iltapäivällä olimme vielä samassa tilassa pari tuntia, mutta oireet eivät tulleet takaisin ja arvelimmekin, että jos ilmanvaihto ei oel öisin päällä, niin oireemme johtuivat siitä.

Olin kerrankin varautunut ennalta ja otin avaavan lääkkeen mukaan, koska arvelin 70-80-lukujen vaihteessa rakennetun hotellin olevan mahdollinen altistuspaikka. Ensin alkoi ahdistaa ja tauolla otin avaavan lääkkeen. Sitten alkoi silmien punoitus ja kutina yhdistettynä pumpulipää-oloon ja lopuksi meni ääni. Lounaalle lähtiessämme sanoimmekin johdolle, että ei ollut ihan onnistunut valinta. Lounaan jälkeen onneksi teimme kävelylenkin raikkaassa keskustailmassa Aurora Karamzinin huvilalle, jossa koko porukka tutustui Kaupunginmuseon 'Musiikkia'-näyttelyyn. Näyttely oli oikein kiva ja hauskin oli tanssivideo, jonka avulla opettelimme discoa, charlestonia ja hiphoppia. Muista vaihtoehtoja olivat esim. menuetti ja boogie. Discoillessa tuli vain jo niin hiki, että boogie piti unohtaa.

Tanssitauon jälkeen palasimme Presidenttiin ja meille esiintyi Arimo Mustonen-niminen stand up-koomikko. Ihan ok, voitte tsekata juutuupista. Alle vyötärön menevistä vitseistä en niin jaksa innostua ja tuossa linkkaamassani videossakin on ainakin yksi kohta, josta en tod pidä. Kuvittelisin, että voitte arvata sen kohdan.

Päiväkahvien jälkeen pääsimme vapauteen ja niinpä kävin hakemassa nuorimmaisen kotoa ja tapasin taas työ-ystävän, mutta leffan parissa. katselimme Doctor Strangen, joka kesti hyvin toisenkin katsomisen ;)  Lopputuloksena oli, että sekä minä että juniori haluamme taikaviitan.. huokaus. (Täytyy sanoa, että tämä on Benin rooleista ehkä paras tähän asti. Lisäksi puvustus on aivan ihana.)


OI, melkein unohdin! Eilen sain tietää tenttituloksen 'Viestinnän analyysi'-kurssilta. Sain kolmosen! Odotin hylättyä tai korkeintaan ykköstä, joten olin erittäin iloisesti yllättynyt. En nimittäin ollut yhtään varma, vastasinko kysymyksiin edes sinnepäin, mutta ilmeisesti siis kyllä. En vain käsitä.