tiistai 31. maaliskuuta 2015

Hyvää ja huonoa

Tänään olimme pienimmän kanssa oikomistarkastuksessa. Häneltä puuttuu yläetuhampaista toinen kakkonen (kuten esikoiseltakin) ja nyt seurataan, koska maitohammas irtoaa, sillä rautahampasta ei ole tietoakaan (toisin kuin esikoisella). Siis edes aihiota ja hammaslääkärit haluavat nyt tarkkailla, miten nuo 'leveät' hampaat asettuvat. Lisäksi alaleuassa neloset ovat matalammalla kuin muut puruhampaat ja niitäkin nyt sitten tutkaillaan. Mielenkiintoista. Meikäläisen aikoina raudat sai jos mahtuvuus muuten näytti ihan mahdottomalta, siksipä minullakin on varsinainen risuaita alaleuassa.

Appiukosta ei ole kuulunut mitään koko päivänä ja äitini oli pyörtynyt kirkkoreissullaan. Onneksi naapuri, jonka kanssa oli siellä, oli saanut kiinni ennen kuin tuo ehti kaatua lattialle asti. Veljeni mukaan äiti on siis edelleen sairaalassa, saa nähdä josko huomenna kotiutetaan.

Kävin nyt illalla Maxim-leffateatterissa katsomassa "A view from the bridge"-näytelmän screeningin ja se oli kyllä hyvä. Tykkään Mark Strongista ja näytelmä itsessään on hyvin kirjoitettu, Arthur Milleriä sekin.

Kotiin tullessa mies ajeli postikaupan kautta, haimme paketin minulle. Siinä olikin kauan odottamani RAPS-rasia Irlannista ja pari muutakin tavaraa :) RAPS on siis eräänlainen taskualttari, joita eräs fani askartelee pyynnöstä. Minun on tällainen. Tuohon alaosaan on pienet kynttilät mukana, jos haluaa oikeasti taskualttaria käyttää.

John Porter-teemoitettu RAPS
Lisäksi mukana oli kehystetty valokuva Hobitin kakkososan Berliinin ensi-illasta, joka on siis kys. fanin ihan itseottama, hän on ammatiltaan valokuvaaja.

Richard Armitage Hobbit DoS Berlin 2012
Niin, että kyllä tässä päivässä jotain hyvääkin oli. Nyt lähden sohavlle tuijottamaan Bansheeta. AINIIN ja hei! Muistakaahan Studio Ghibli-teemalauantai!!