sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Sitä sun tätä

Pari kuvaa eiliseltä, sekä kotipihalta että Honkanummelta. Kuten kuvista näkyy kukkalaitteita ei ollut, vaikka meille oli kerrottu (ja oletimme) että ne olisivat olleet siellä tallessa. Vahtimestari kertoi, että nykyään kukkalaitteet hävitetään vuorokauden kuluttua hautajaisista! Tästä johtuen saatuamme uurnan maahan, mies kipaisi ostamassa pienen ruusun ja kynttilän kukkakaupasta portin vierestä. Ehkä turha mainita, että olimme hiukan pettyneitä. Miehen täti pahoitti kovin mielensä.

Tulppaanit

Tie kappelille

Uurna

Peipponen

Hauta

Kirsikkapuita
Kaiken tämän aamuhurjastelun jälkeen ehdin pestä kolme koneellista pyykkiä ja leipoa vielä porkkanakakun kahden nuoremman avustamana. Siitä tulikin varsin hyvää.

Porkkanakakku
Lisäksi löysin pihalta mustarastaan munan, ilmeisesti orava oli syönyt alkion. Sille on syynsä, miksi en pidä oravista.
Mustarastaan muna
Tänään olen taas pessyt pyykkiä (vihdoinkin pyykkikaappi oli hetken jopa tyhjä) ja kirjoittanut jonkin verran viimeistä opiskelupaperia. Nyt taidan katsoa yhden jakson Fortitudesta loppuun ja sitten kellistyn petiin. Allaolevan piisin valitsin siksi, että siinä on aika kivoja kuvia Suokista ja ruotsinlaivoista. Toivon vain, että pojilla on ollut pitkät kalsarit.. muuten on voinut olla paikat sinisienä.